IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“DPS jedini siguran i nepokolebljiv BASTION CETINJA i istinski čuvar građanske i evropske CRNE GORE

Nakon svih naših pokušaja i ukazivanja na potrebu da se okupe zajedničke snage u cilju očuvanja temelja Crne Gore, koji su ugroženi od strane negatora naše države i njihovih sljedbenika, SDP se na Cetinju ispriječio svemu tome i odlučno rekao “NE”, saopštio je DPS Prijestonice.

Dešavanja prije i nakon lokalnih izbora u Prijestonici su, ocjenjuju iz te partije, pokazala da je SDPu preči i bitniji lični i partijski interes od interesa Cetinja i Crne Gore.

Podsjećaju da je DPS nakon raspisivanja lokalnih izbora ponudila formiranje crnogorskog bloka čiji dobar izborni rezultat bi bio odličan podstrek i primjer da se taj model primijeni i na narednim parlamentarnim izborima. To bi, kažu, izvjesno je, “bio snažan zamajac koji bi rezultirao oslobađanjem naše države od pokoravanja velikosrpskim nacionalizmom koji je Crnu Goru zapljusnuo od 30. avgusta 2020. godine”.

“Međutim partnerima iz SDP-a preče su bile fotelje i funkcije, a samim tim i bliži koalicioni aranžman sa onima koji su nas i našu djecu 4. i 5. septembra zasipali suzavcima i gumenim mecima. Kada se od te i takve izdaje prvaci cetinjskog SDP- a nijesu mogli opravdati, napadali su čak i one slobodne intelektualce koji su uvijek bili prepoznati kao odbrana do velikosrpskih državnih interesa, i istinski borci za opšte dobro građanske i antifašističke Crne Gore.Sada i Cetinjani i svi drugi građani naše države vide da je SDP obmanjivao crnogorske građane kada je u kampanju krenuo sa Belvedera…

Čitaj još:   DANIJEL Živković: DPS spreman da pruži podršku u parlamentu- ali bez ucjena i ultimatuma... (foto)

Ali sva ova dešavanja su potvrdila da je DPS jedini siguran i nepokolebljiv bastion Cetinja i istinski čuvar građanske i evropske Crne Gore.Mi ćemo uvijek Cetinjem šetati uzdignuta čela jer ga nikad nijesmo prodali niti ćemo to ikad uraditi ni Cetinju niti Crnoj Gori!”, saopštio je Odbor DPS Prijestonice.

izvor: kodex.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ZAMALO sukob navijača Partizana i Fenera u Gracu: Navijači preskočili ogradu, policija sprečila veći incident! (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more