IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

USIJANI BALKAN: Upozorenje Srbiji da ne razmišlja o NAPADU NA KOSOVO… (foto, video)

Upozorenje Srbiji da u slučaju darazmišlja o napadu na Kosovo”, treba da zna da će se suočiti “ sa vojskom NATO- a, jer ima pun mandat da zaštiti svaki dio granica Republike Kosovo, posebno onih na sjeveru”…

PRIŠTINA: Kosovo, Crna Hronika, vijesti, petak, 25. 02. 2022… 09: 42… USIJANI BALKAN: Upozorenje Srbiji da ne razmišlja o NAPADU NA KOSOVO… (foto, video)

U jeku ruska agresije na Ukrajinu, stižu reakcije i sa Balkana.

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani napravila je paralelu između situacije u Ukrajini i u njenoj zemlji optuživši Srbiju da u slučaju Kosova “cilja ono što Rusija cilja u Ukrajini i Gruziji”.

Ona je u emisiji Rubikon rekla i da sklonost Rusije ka destabilzaciji nije samo vezana za Ukrajinu, već i za region Balkana, prenio je Klan Kosova.

Čitaj još:   DRAMA NA PUTU: Filmska potjera za kombijem koji je vozio 11... (foto)

Osmani vjeruje da će Srbija podržati Rusiju u njenoj akciji u Ukrajini, ali je upozorila Srbiju da u slučaju darazmišlja o napadu na Kosovo”, treba da zna da će se suočiti “ne samo sa vojskom i policijom Kosova, već i sa vojskom NATO-a, jer vojska NATO-a ima pun mandat da zaštiti svaki dio granica Republike Kosovo, posebno onih na sjeveru”…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more