IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Prijeti glad- kaže predsednik, ali gladi biti neće”… (foto, video)

Inače, niko u regionu niko nije gladan, niti nijedan premijer ili prdsjednik pravi temu oko toga, osim srpskog…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 04. 03. 2022… 00: 42… “Prijeti glad- kaže predsednik, ali gladi biti neće”… (foto, video)

Preti glad- kaže predsjednik, ali gladi neće biti jer se on pobrinuo da je ne bude. Inače, niko u regionu niko nije gladan, niti nijedan premijer ili prdsjednik pravi temu oko toga, osim srpskog…

Niti sebi pripisuje neke zasluge, osim srpskog. Doduše, nijedan drugi lider ne mora svojim glasačima da maže oči za to što je podržao osudu ruske agresije na Ukrajinu, osim srpskog- istakao je danas i Goran Dimitrijević na početku Pregleda dana.

Teret je veliki, zapravo sav teret međunarodnog okruženja usmjeren je na predsjednika Vučića, kaže premijerka i dodaje da bi i ona voljela da ponese bar dio tog tereta. Ali ne može, jer za nju niko ne glasa.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Kad institucije progone slobodnu riječ, očekivano je da će ona biti progonjena i na ulici... (foto)

Ne znaju ni Zelenski ni Putin koliki je to teret i ko je tu najzabrinutiji u Evropi. A teret će biti još veći ukoliko Srbija uskoro bude morala da se pridruži nekoj vrsti sankcija protiv Rusije i to pred izbore…

Zato se brže bolje potežu i Kosovo i NATO i svi dežurni mrzitelji Srbije koja nezadrživo napreduje. I sve ostalo čemu je predsjednik Vučić prepreka, a što je do sada prolazilo kod onih na čije glasove računa. Međutim, izbori su čak za mjesec dana, što u svijetlu ove novoiskrsle situacije sa Ukrajinom čak i vlastima dijeluje predaleko- zaključio je Dimitrijević.

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more