IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAT UŽIVO: U Kijevu ubijen pregovarač, sumnjalo se da je špijunirao za… (foto, video)

Ukrajinska pravda je objavila da je u Kijevu ubijen Denis Kirejev, jedan od ukrajinskih pregovarača koji su učestvovali u razgovorima sa Rusijom o prekidu vatre…

KIYEV: Svijet, Crna Hronika, subota, 05. 03. 2022… 19: 42… RAT UŽIVO: U Kijevu ubijen pregovarač, sumnjalo se da je špijunirao za… (foto, video)

Kako navodi Pravda, Kirejeva su ukrajinske snage pokušale uhapsite zbog sumnje na izdaju, ali je prilikom toga ubijen.

Obavještajne službe Ukrajine navodno imaju čvrste dokaze o tome da je odavao tajne informacije Rusiji, uključujući i telefonske razgovore. Upravo to je bio razlog njegovog hapšenja u Kijevu.

Drugi izvor je za ovaj ukrajinski medij naveo “Bio je agent, a znate zašto se agenti ubijaju” aludirajući tako da ga je Ukrajinska sigurnosna služba ubila zbog špijunaže.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: DF u Vladi postala bi Vučićeva i marionetska- koja bi zemlju vukla nazad... (foto i video)

Italijanska policija zaplijenila vile jahte vrijedne najmanje 140 miliona eura (153 miliona dolara) i četvorice visoko pozicioniranih Rusa koji su stavljeni na listu sankcija EU nakon izbijanja sukoba u Ukrajini, potvrdili su danas izvori u italijanskoj policijij.

Ukrajinsko ministarstvo vanjskih poslova ponovo je okrivilo Rusiju za kršenje primirja koje je trebalo početi u Mariupolu i Volnovahi. Pozvali su međunarodnu zajednicu da osudi Rusiju zbog, kako su naveli, “grubog kršenja sporazuma o otvaranju humanitarnih koridora”, prenosi BBC.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more