IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SLAVLJE NA FRONTU, OBOREN RUSKI AVION: Moskva zaprijetila zemljama koje graniče s Ukrajinom… (foto, video)

Ukrajinske snage oborile su ruski avion Sukhoi Su- 25, u gradu Harkovu, to je uradila protivzračna odbrana Nacionalne garde…

HARKOV: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 06. 03. 2022… 19: 42… SLAVLJE NA FRONTU, OBOREN RUSKI AVION: Moskva zaprijetila zemljama koje graniče s Ukrajinom… (foto, video)

JEDANAESTI je dan ruske invazije na Ukrajinu…

 OSMIJEH NA LICIMA UKRAJINSKIH VOJNIKA NAKON ŠTO JE OBOREN RUSKI AVION

Ukrajinske snage oborile su ruski avion Sukhoi Su- 25.

Ruski Suhoj Su- 25 oboren je u Harkovu. Protivzračna odbrana Nacionalne garde radi, tvrdi novinar Illia Ponomarenko.

SVAKA zemlja koja odobri korištenje svojih zračnih luka Ukrajini za napade na Rusiju mogla bi se smatrati zemljom koja je ušla u sukob, rekao je danas glasnogovornik ruskog ministarstva obrane optužujući Rumunjsku da je dopustila takva slijetanja. 

“Praktično cijelo zrakoplovstvo režima u Kijevu koje je sposobno za borbena djelovanja je uništeno. Ali znamo iz sigurnog izvora da su ukrajinski avioni poletjeli prema Rumunjskoj i drugim susjednim zemljama”, istaknuo je.

Čitaj još:   Husein Memić, ministar turizma i omladine: PRIZNAJEM DA OVO KUPUJEM NA CRNO ZA SVOJE DIJETE, I DAJEM 140 EURA MJESEČNO, ALI TO NE MOGU SVI... (foto, video)

“Korištenje zračnih luka tih zemalja moglo bi se smatrati miješanjem u oružani sukob” 

“Korištenje mreže zračnih luka tih zemalja koje bi služile za ukrajinske vojne avione i potom njihovo korištenje protiv ruskih oružanih snaga moglo bi biti smatrano miješanjem tih zemalja u oružani sukob”, rekao je Konašenkov.

Ukrajina, na koju je Rusija izvršila invaziju 24. veljače, traži od zapadnih zemalja da uvedu zonu zabrane letenja iznad njezinog teritorija. Taj zahtjev NATO je odbacio zbog rizika izravnog sukoba s Moskvom.

Jučer je ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio da će Rusija svaku zemlju koja uvede zonu neletenja iznad Ukrajine smatrati protivnicom u ratu…

Izvor Index.hr

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more