IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: SNP- u nije mjesto u evropskoj Vladi… (foto, video)

SNP nije podržala rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kao i smjenu ministra pravde Vladimira Leposavića koji je negirao genocid…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 08. 03. 2022… 09: 32… DRAGINJA Vuksanović- Stanković: SNP- u nije mjesto u evropskoj Vladi… (foto, video)

Socijalističkoj narodnoj pariji nije mjesto u budućoj evropskoj Vladi, jer je riječ o partiji koja negira crnogorsku naciju, ocijenila je za Gradsku radio- televiziju poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović- Stanković.

Komentarišući izjavu predsjednika SNP Vladimira Jokovića da u manjinskoj Vladi ne treba da budu SD i SDP, ona je istakla da je SDP jedina bila na pravoj strani istorije i građanske, multietničke Crne Gore, dok SNP nije podržala rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kao i smjenu ministra pravde Vladimira Leposavića koji je negirao genocid.

“To je partija koja negira crnogorsku naciju i koja nije osudila agresiju Rusije na Ukrajinu, tako da toj partiji nije mjesto u evropskoj Vladi. Iz te partije su iznikli današnji Demokratski front i Demokrate, tako da je potpuno jasno o kome je riječ. To je minijaturni sedmi bataljon. Najpametnije bi im bilo da Socijaldemokratsku partiju, koja zastupa prave evropske vrijednosti, apsolutno ne pominju”, poručila je Vuksanović Stanković.

Čitaj još:   BRISEL- EU o izmjenama Izbornog zakona BiH: To je bila odluka isključivo visokog predstavnika Schmidta... (foto, video)

izvor Antena M.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more