IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SCENE ZA NEPOVJEROVATI U ĆIRILICI: „Meni je Radovan još prije 13 godina rekao da će Zapad preko Ukrajine krenuti na Rusiju…“ (foto, video)

U „Ćirilici“ saznali da je ratni zločinac Radovan Karadžić, osim što je jedno vrijeme krijući se od pravde bio lažni vidovnjak i iscjeljitelj Dragan Dabić, zapravo i „prorok“…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 08. 03. 2022… 08: 32… SCENE ZA PONEVJEROVATI U ĆIRILICI: „Meni je Radovan još prije 13 godina rekao da će Zapad preko Ukrajine krenuti na Rusiju…“ (foto, video)

Za potrebe propagandnog rata protiv cijelog civiliziranog svijeta koji je osudio rusku agresiju na Ukrajinu ne biraju se sredstva, čak i ako ona podrazumijevaju izmišljene izjave ratnih zločinaca.

MILONIR MARIĆ, UREDNIK I VODITELJ ‘ĆIRILICE’ADVOKAT GORAN PETRONIJEVIĆ

Da mediji u susjednoj Srbiji pod kontrolom predsjednika te zemlje Aleksandra Vučića koriste svaku priliku kako bi obmanuli javnost, dobro je poznata činjenica.

No ovoga puta su otišli korak dalje.

Za potrebe propagandnog rata protiv cijelog civiliziranog svijeta koji je osudio rusku agresiju na Ukrajinu ne biraju se sredstva, čak i ako ona podrazumijevaju izmišljene izjave ratnih zločinaca.

Advokat Goran Petronijević u emisiji „Ćirilica” na Happy TV kazao je:

“Meni je Radovan Karadžić još 2009. rekao za Ukrajinu. Znao je i za Majdan. Govorio mi je o neminovnosti ovog sukoba i da će zapad preko Ukrajine krenuti na Rusiju. Nisam mu tad baš verovao. Shvatio sam to kada se desila 2014. godina. I sve je urađeno tako, da je zapad nahuškao Ukrajinu protiv Rusije i da je napravio poligon da se približi Rusiji. Crvene linije su i tada bile poznate i da Rusija neće dozvoliti ulazak Ukrajine u NATO.

Čitaj još:   SPECIJALCI ZAUZELI GAZIVODE: Pripadnici ROSU upali u hidrocentralu!!!

Propaganda je rađena tako da se kod stanovništva menja svest i da se stvara antirusko raspoloženje. Moskva je pokušala mirnim putem, ako mogu tako da kažem, da spreči gaženje crvene linije. Nema dileme da je sukob Amerike i Rusije u Ukrajini. SAD neće stati dok u potpunost ne zavade ruski i ukrajinski narod u Ukrajini. Ukrajina je jednostavno išla milimetar po milimetar, granatiranjem. Stanovništvo je osam godina zarobljeno, a samo je Moskva reagovala. U Donjecku i Luganskoj je ubijana nejač, a ukrajinska vojska je stalno dobijala pomoć. Međunarodna zajednica nije reagovala. Oni su pružali pomoć desničarskim fašistima u Ukrajini. Činjenica je da njima međunarodno pravo smetalo, a sada se tek setili”, kazao je Petronijević.

Tako smo u „Ćirilici“ saznali da je ratni zločinac Radovan Karadžić, osim što je jedno vrijeme krijući se od pravde bio lažni vidovnjak i iscjeljitelj Dragan Dabić, zapravo i „prorok“, a u ispiranju mozga širokih narodnih masa u Srbiji i kada je tema rat u Ukrajini ne biraju se sredstva…

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Nek’ se čuje glas savjesnih građana koji su ustali protiv rušitelja naše evropske budućnosti...

(SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more