IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AMERIKANCI odbili NOVAKA Đokovića: Ne igra na dva mastersa u SAD! (foto, video)

Drugi igrač svijeta, Novak Đoković, neće igrati na Mastersima u Indijan Velsu i u Majamiju, saopštio je i sam teniser…

MONAKO: Svijet, Sport, vijesti, četvrtak, 10. 03. 2022… 00: 32… AMERIKANCI odbili NOVAKA Đokovića: Ne igra na dva mastersa u SAD! (foto, video)

Novak Đoković je putem svog Tviter naloga obavjestio tenisku i svjetsku javnost

Novak Đoković se našao u žrebu, čak je bio i na listi prijavljenih takmičara, ali kako nije vakcinisan protiv koronavirusa, a pravila se nisu menjala, on se povukao sa ova dva ATP turnira. Umjesto njega će se u žrebu naći jedan od “laki luzera”.

Iako sam automatski uvršten u žreb, znao sam da je malo vjerovatno da ću moći da putujem. CDC je potvrdio da se propisi neće mijenjati, tako da neću moći da igram u SAD. Srećno onim koji će učestvovati na ovim sjajnim turnirima- napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Čitaj još:   ALARM I POZIVI IZ SARAJEVA: Prvi put nakon agresije na Bosnu i Hercegovinu „Zelene beretke“ kreću sa prijemom novih članova… (foto)

NOVAK Đoković je i sam potvrdio ono što se od ranije moglo i naslutiti- da neće igrati zbog toga što nije vakcinisan, što mu je već tokom godine stvaralo probleme, te ga je stopiralo i od učešća u Australiji na prvom Grend slemu u ovoj 2022. godini.

Podsjetimo, Đoković je deportovan iz Australije jer nije vakcinisan protiv koronavirusa…

izvor Direktno.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more