IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SLAVNI GLUMAC Bruce Willis boluje od neizlječive bolesti: Tužno ga je vidjeti takvog… (foto, video)

Kako pišu američki mediji glumac je imao je poteškoća sa pamćenjem tekstova tokom snimanja filmova, te su njegovi saradnici posumnjali da nešto nije u redu sa njim…

LOS ANGELES: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 16. 03… 00: 48… SLAVNI GLUMAC Bruce Willis boluje od neizlječive bolesti: Tužno ga je vidjeti takvog… (foto, video)

Američki mediji navode kako se Bruce Willis bori protiv ranog stadija demencije te ima ozbiljne probleme s pamćenjem.

Zvijezda akcionih filmova navodno se bori sa ranim gubitkom pamćenja te naporno radi kako bi zaradio što više novca dok je još sposoban raditi.

Kako pišu američki mediji glumac je imao je poteškoća sa pamćenjem tekstova tokom snimanja filmova, te su njegovi saradnici posumnjali da nešto nije u redu sa njim.

O Willisovom stanju govorio je i reditelj Met Eskandari, koji je sa nekoliko puta sarađivao s glumcem.

Čitaj još:   BOLESNE PORUKE, ŽELJKE: "Uklanjanje zastave RS u Predsjedništvu podsjeća na ubistvo srpskog svata 1992."

“Istina je. Režirao sam četiri filma sa njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je vidjeti kako se legenda poput Brusa raspada pred vašim očima. Video sam kako je raditi sa njim u posljednjih nekoliko godina”, rekao je.

Glumac je bilo predmet novih špekulacija na internetu posljednjih sedmica, dok obožavatelji navode kako 66- godišnjaka u posljednje vrijeme sve više glumi u niskobudžetnim filmovima. Prema IMDB- u, Willis glumi u 11 gotovo nepoznatih izdanja 2022. godine.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more