IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. mart 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnovi bijesni, Bikovi rasejani, detinjasti Blizanci, okolina iscrpljuje Rakove, Lav želi više, Djevicama dan za velike odluke, Vage se izdvajaju, Škorpija prihvata nove ideje, Strijelac se oslobađa okova, Jarac samokritičan, Vodoliji neophodna originalnost, a Ribe s teškoćom završavaju poslove. Ovo je dnevni horoskop za 18. mart 2022. godine.

Ovan
Posao: Današnji aspekti u vašem polju karijere može vam donijti sklapanje veoma unosnog posla. Važni pregovori i potpisivanje nekog sporazuma mogu biti dominantne teme na vašoj poslovnoj sceni.
Ljubav: Harmoničan period između vas i partnera. Slobodne Ovnove očekuje romantičan izlazak sa jednom neodoljivo privlačnom Vagom ili Bikom.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Bik
Posao: Ukoliko vam je potreban dodatni novac da biste investirali u nove projekte, planete vam daju punu podršku i stvaraju povoljan splet okolnosti da zatražite dodatna sredstva. Početak novog i veoma unosnog posla.
Ljubav: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Škorpije ili Jarca. Bikove koje su u vezi očekuje sve veće zbližavanje s partnerom.
Zdravlje: Alergija.

Blizanci
Posao: Danas možete da se nađete u dilemi. Više poslovnih ponuda, od kojih neke mogu biti i preko svih vaših očekivanja. Najbolje će biti da poslušate svoje instinkte prilikom odlučivanja.
Ljubav: Vaš pojačan lični magnetizam i šarm mogu privlačiti pažnju suprotnog pola, tako da ćete danas imati mnogo prilika za flert. U iskušenju se mogu naći i Blizanci koji su u vezi.
Zdravlje: Počnite s rekreacijom.

Rak
Posao: Podrška saradnika i timski rad predstavljaju dominantu današnje poslovne scene. Očekuju vas uspješni poslovni pregovori i proširenje saradnje.
Ljubav: Danas ćete imati mnogo prilika za ljubavne avanture. Privlačićete pažnju drugih, a to će vam donijeti neko novo poznanstvo i priliku za uzbudljiv flert.
Zdravlje: Glavobolja.

Lav
Posao: Vaša poslovna scena danas može biti veoma uzbudljiva, ali i protivrječna. S jedne strane vas očekuje uspješan završetak velikog posla, ali s druge strane neki problematičan saradnik vam može danas napraviti neprijatnosti.
Ljubav: Harmonija u odnosu s partnerom može obilježiti ovaj dan. Slobodne Lavove očekuje zanimljivo poznanstvo na nekoj proslavi.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Čitaj još:   BORBA SA OPAKOM BOLEŠĆU: Pjevačica nanovo operisala tumor!!!

Djevica
Posao: Budite oprezni danas, jer možete imati neprijatne razgovore ili komentare na poslu. Moguće su neke manipulacije.
Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Vodolije ili Riba. Djevice koje su u vezi mogu imati nesporazum s partnerom. Važno je da ispoljite toleranciju.
Zdravlje: Upala žučne kese.

Vaga
Posao: Uprkos tome što vam je krenulo na finansijskom planu, nemojte žuriti sa tim da potrošite veliki dio plate, jer su mogući nepredviđeni troškovi. Uspostavite kontrolu nad potrošnjom.
Ljubav: Danas ćete biti ekstremno zavodljivi, pa ipak, budite pri tome selektivni, jer možete zavesti nekog dosadnog udvarača koji vam posle može praviti komplikacije. Slušajte svoju intuiciju.
Zdravlje: Vrtoglavica.

Škorpija
Posao: Nemojte prihvatiti nove poslovne ponude bez prethodnog preispitivanja, jer su moguće prevare. Danas se pridržavajte plana i poštujte prioritete i uspješno ćete prebroditi sve prepreke.
Ljubav: Moguće su nesuglasice sa partnerom. Budite diplomata i danas eskivirajte teške teme i probleme. U suprotnom, stvari mogu izmaći kontroli.
Zdravlje: Nervoza.

Strijelac
Posao: Akcenat današnjeg dana je na timskom radu. Mogu da isksrnu veoma problematične stvari na poslu, pa će biti najbolje da ih riješite zajedno sa kolegama.
Ljubav: Ljubavna avantura na putovanju i opčinjenost osobom koja vas neodoljivo privlači – to su dominantne teme ovog dana. Iskušenje da uđete u tajnu vezu danas može biti veliko.
Zdravlje: Poremećaj rada želuca.

Jarac
Posao: Danas ćete biti u stanju da prevaziđete mnoge prepreke na poslu. Budite oprezni u razgovoru sa nadređenima, jer neke vaše reči mogu biti upotrijebljene protiv vas.
Ljubav: Problematičan period u okviru vaše veze. Postoji mogućnost da neko pokušava da vam se miješa u privatne stvari. Čuvajte se manipulacija i spletaka.
Zdravlje: Povećana želudačna kiselina.

Čitaj još:   PROGNOZA VREMENA: Uživajte u proljetnim temperaturama, gdje će kada i koliko padati u narednih nekoliko dana... (foto)

Vodolija
Posao: Planete su vam danas naklonjene na poslovnom i finansijskom planu. Pravi trenutak da investirate čak i u one projekte i ideje koje vam se na prvi pogled čine veoma problematičnim.
Ljubav: Usponi i padovi u okviru vaše veze danas su vrlo mogući. Taman možete pomisliti da je sve toliko dobro da bolje ne može biti, a da nakon toga najednom izbiju ljubomorne scene i nerazumijevanje.
Zdravlje: Nadimanje stomaka.

Ribe
Posao: Ako ne budete pazili, danas možete pretrpiti neke gubitke. Neki poslovni saradnici mogu pokušati da vas iskoriste. Danas je bolje da budete skeptični prema savjetima koje vam drugi daju.
Ljubav: Vaša veza je postala monotona, a vi sve nezadovoljniji. Vi i vaš partner kao da živite u nekim svojim svjetovima i vrlo malo vremena posvećujete jedno drugome. Jedina stvar koja će tu pomoći je iskren i otvoren razgovor o svemu.
Zdravlje: Spušten želudac. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more