IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS Sunčano, narednih dana temperatura i do 21° C… (foto)

Biometeorološka prognoza je povoljna i većina populacije biće boljeg raspoloženja, u jutarnjim satima, kod hroničnih bolesnika moguće su umjerene poteškoće usljed temperaturnih razlika… 

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, nedelja, 20. 03… 09: 38… DANAS Sunčano, narednih dana temperatura i do 21° C… (foto)

Danas u našem okruženju biće sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13°C, na jugu zemlje do 16°C.

Biometeorološka prognoza je povoljna i većina populacije biće boljeg raspoloženja. U jutarnjim satima, kod hroničnih bolesnika moguće su umjerene poteškoće usljed nižih temperatura.

Sa odmicanjem dana posvuda će otopliti i biće ugodnije, prikladno za boravak na otvorenom. Poželjno je slojevito se odjenuti, kako bi se po potrebi raskomotili. Na jugu će bura povremeno uzrokovati manje probleme i remetiti osjet ugode.

nedjelja, 20.03.2022. godine
Biometeorološka prognoza je povoljna i većina populacije biće boljeg raspoloženja. U jutarnjim satima, kod hroničnih bolesnika moguće su umjerene poteškoće usljed nižih temperatura. Sa odmicanjem dana posvuda će otopliti i biće ugodnije, prikladno za boravak na otvorenom. Poželjno je slojevito se odjenuti, kako bi se po potrebi raskomotili. Na jugu će bura povremeno uzrokovati manje probleme i remetiti osjet ugode.

Čitaj još:   JEZIVE SCENE, PREPLAVILE DRUŠTVENE MREŽE: Ljudi padaju ko pokošeni, ovo je GORE OD VARIOLE VERE!!! (UZNEMIRUJUĆE)

ponedjeljak, 21.03.2022. godine
Pod uticajem anticiklone i uz povoljne biometeorološke prilike, većina stanovništva biće boljeg raspoloženja i primjerene radne motivacije. Nakon prohladnog jutra, duži sunčani intervali i porast temperatura zraka tokom dana pozitivno će djelovati na opštu sliku, a tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata dodatno će se umanjiti. Preporučljivo je slojevito se odjenuti..

U utorak također sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između devet i 15°C, na jugu zemlje do 18°C.

U srijedu će najviša dnevna ići do 21 stepena C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more