IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIGLO KONAČNO PROLJEĆE: Prognoza za narednih nekoliko dana, očekuju se maksimumi u temparaturi za ovo doba gorine… (foto)

Najviše dnevne temperature zraka uglavnom biće između osam i 13, na jugu do 16 stepeni Celzijusa…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak, 21. 03… 10: 38…STIGLO KONAČNO PROLJEĆE: Prognoza za narednih nekoliko dana, očekuju se maksimumi u temparaturi za ovo doba gorine… (foto)

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme…

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano vrijeme. Vjetar slab, od sredine dana prema poslijepodnevnim satima i umjerene jačine sjeveroistočnog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13, na jugu do 16 stepeni Celzijusa, najavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

U utorak se u Bosni i Hercegovini takođe očekuje sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula, na jugu zemlje do šest, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između devet i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni.

Čitaj još:   MILO Đukanović u BIJELOM POLJU: Očuvati međuvjerski i međunacionalni sklad, to je uslov opstanka, trajanja i razvoja Crne Gore (foto- video)

U srijedu se prognozira sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između minus tri i dva, na jugu zemlje do sedam, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18, na jugu zemlje do 21 stepen.

Sunčano vrijeme očekuje se i u četvrtak. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između minus jedan i četiri, na jugu do osam, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stepen…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more