IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Vučić na predizbornom mitingu ponovio ranije data, a neispunjena obećanja… (foto, video)

Vučić prije pet godina obećao autoput Novi Pazar– Sarajevo i izgradnju mosta u centru grada što, kako su ocijenili, nije ni započeto, kao i novih fabrika koje “postoje samo u njegovim govorima”…

NOVI PAZAR: Sandžak, Zanimljivosti, Vijesti, utorak, 22. 03… 00: 38… NOVI PAZAR: Vučić na predizbornom mitingu ponovio ranije data, a neispunjena obećanja… (foto, video)

Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Novom Pazaru saopštio je danas da je lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u ovom gradu ponovio ranije data, a neispunjena obećanja.

Očigledno da je Vučić mislio da lažnim obećanjima može da sakrije svoju ružnu prošlost kada je, pozivom da se za jednog ubijenog Srbina ubije stotinu muslimana, u našu višenacionalnu sredinu uneo strah i mržnju. Ni obećanja, ni izjave poput one ‘ja vas volim’ neće i ne smeju da zavaraju nijednog građanina Novog Pazara–  saopštili su iz te stranke.

Oni, takođe, dodaju da su se tokom pandemije “kada su se ljudi gušili na parkinzima zdravstvenih ustanova jer u našim gradovima nema dovoljno lekara videlo koliko nas Vučićev režim voli”.

Čitaj još:   SPAŠENA NOVOPAZARKA nakon trodnevne drame u Kliničkom centru “Kragujevac”

– Umesto u televizor, građani treba da pogledaju u svoje novčanike i da se sete svih koji su iz Pazara otišli trbuhom za kruhom i mozgom za dostojanstvom. I onda treba da odluče da li će glasati za nastavak politike koja se bazira na podelama ili će glasati za promene iz korena– smatraju iz Gradskog odbora SSP Novi Pazar.

Oni, takođe, pozvaju građane da izađu na izbore i podrže njihovu parlamentarnu listu na čelu sa Marinikom Tepić i predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

izvor Danas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more