IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TERAPIJA MARGARINOM Šta o modricama na licu MARKA Kovačevića zna njegov vozač ?

Već dva dana na društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi predsjednik Opštine Nikšić Marko Šubara Kovačević sa modricom ispod lijevog oka! Kada se detaljnije pogleda fotografija, jasna je povreda i na oku.

Pojedini korisnici društvenih mreža objavili su da je modrica navodno nastala nakon što se mlada neočetnička nada iz Nove srpske demokratije (NSD) posvađala sa svojim vozačem. Kako se isticalo na mrežama, vozač Marka Kovačevića je navodno izvjesni Stanko Aleksić.

Možda upravo Aleksić može dati neke informacije o modricama, jer ako je njegov vozač onda je svakako upućen i u kretanja svog šefa. Međutim, pojavljuju se informacije da Aleksić sada vozi potpredsjednika parlamenta Strahinju Bulajića.

Istovremeno, već se zbijaju šale da je Kovačević zbog potrebe da prisustvuje javnom događaju morao rane da sanira čak i “margarinom”. Prema narodnom vjerovanju, modrice su navodno manje vidljive ako se tretiraju “margarinom”, ali i određenim korektorima za lice.

Čitaj još:   ŠOK NA PREPUNOJ PLAŽI: Jahta išla prema kupačima, nastala prava panika...

Ono što je svakako sigurno je uočljiva namjera da se cijeli slučaj “masnica” sakrije!

izvor: aktuelno.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković ostaje bez policijske zaštite: "DALJU ODGOVORNOST ZA MOJU BEZBJEDNOST snosiće ANB i lice koje je potpisalo i koje stoje iza ove odluke..." (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more