IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Okupljanje ispred Skupštine- PROTEST najavili… (foto)

U saopštenju za medije kažu da od skoro 60 dopisa koje su poslali u proteklih 15 mjeseci jedino ko je aktivno učestvovao u pokušaju rešavanja njihovih problema je, Direktorat za drumski saobraćaj…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 23. 03… 09: 38… PODGORICA: Okupljanje ispred Skupštine- PROTEST najavili… (foto)

Strukovni sindikat taksista Crne Gore za četvrtak 31. mart najavio je protest, koji će biti održan u Podgorici ispred Skupštine.

U saopštenju za medije kažu da od skoro 60 dopisa koje su poslali u proteklih 15 mjeseci jedino ko je aktivno učestvovao u pokušaju rešavanja njihovih problema je, Direktorat za drumski saobraćaj Ministarstva kapitalnih investicija i ministar Mladen Bojanić.

“Zbog toga i zbog enormnih cijena goriva, auto-taxi preduzetnici Crne Gore će hitno uputiti pismo VD predsjedniku Skupštine, sa zahtjevom da zakaže Kolegijum Skupštine, (jer Skupštinu ne zakazuje iz političkih razloga, a mi nismo u sitaciju da čekamo politički rasplet) i da na toj sjednici prime naše predstavnike, da nam u direktnom kontaktu objasne na koji način da u opštem haosu na tržištu prevoza putnika u drumskom saobraćaju, a posebno u auto- taxi prevozu, možemo da privređujemo da hranimo naše porodice i plaćamo nerealno visoke namete državi”, poručuju iz Strukovnog sindikata taksista Crne Gore.

Čitaj još:   SRAMAN NAPAD NA BOŠNJAKE U SREBRENICI: Agonija povratničke porodice, otac Mirsad priveden u policiju, majka Adisa u Hitnoj pomoći, KO STOJI IZA SVEGA! (foto, video)

Na tom sastanku, ako do njega dođe, predložiće kažu da Skupština preporuči Vladi Crne Gore da dekretom ukine auto-taxi preduzetništvo u Crnoj Gori.

“Jer očigledno iz svega viđenog do sada mi očigledno za većinu ministara i ne postojimo”, poručuju iz Strukovnog sindikata taksista Crne Gore.

Strukovni sindikat taksista Crne Gore za četvrtak 31. marta priprema protest ispred Skupštine.

“O vremenu i načinu protesta javnost ćemo blagovremeno informisati. Koristimo prilku da ovim putem pozovemo sve auto-taxi preduzetnike u Crnoj Gori da nam se pridruže i uzmu aktivno učeće u spašavanju svojih radnih mjesta”, zaključuje se u saopštenju Strukovnog sindikata taksista Crne Gore.

izvor Kodex.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more