IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MARTA Šćepanović: Slučaj PIJANOG državnog funkcionera, još jedan DOKAZ da je ovo NAJGORA VLADA u istoriji CRNE GORE…

Slučaj visokog državnog službenika, zamjenika generalnog sekretara Vlade, Nikole Kandića koji pijan i to sa frapantnih 1.56 promila alkohola izazvao saobraćajnu nesreću službenim vozilom a zatim pokušao da drugo lice podmetne kao vozača, što je sada potvrđeno i zvaničnom presudom, samo upotpunjuje sliku o najgoroj Vladi u istoriji Crne Gore, sa isto takvim kadrovima koji su poslije 30. avgusta 2020. narodu predstavljeni kao spasioci, kazala je Marta Šćepanović, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Kandićevo (ne)djelo pratila je nevjerovatna relativizacija i minimiziranje, prije svega od strane premijera Krivokapića i ministra policije, Sekulovića. Ministar koji treba da brine o redu i miru, ubjeđivao nas je da ovih 1.56 promila, zapravo nešto minimalno, na nivou 2-3 piva, dok je premijer čak tvrdio da na osnovu njegovih saznanja, Kandić nije bio za volanom, kao i da postoji sumnja da su policajci zajedno sa oštećenim iz udesa to tako pokušali da prikažu”, navela je Šćepanović.

Čitaj još:   OSOBINE KOJE Nasleđujemo, NE MOŽEMO IH MIJENATI, šta god da uradimo...

Ovi pokušaji aboliranja pijanog funkcionera Vlade, ocjenjuje poslanica DPS-a, samo su nadogradili imidž bahatosti koji je pratio rad ove vlasti.

“Zaista, da ova Vlada nije postojala, trebalo bi je izmisliti. Jer nikad građani Crne Gore ne bi na jednom mjestu mogli da vide toliku količinu neodgovornosti, bahatosti, neznavenosti, nestručnosti, ličnog interesa, svađe, mržnje, zlobe… Ovo je bilo jedno dragocjeno iskustvo, ali ipak, neponovilo se Crnoj Gori ikad više”, zaključuje Šćepanović.

izvor. aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more