IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Saobraćajna nezgoda ima povrijeđenih, vozilo završilo na krovu… (foto)

U ulici između Kovid ambulante i Opšte bolnice u Pljevljima, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila,  povrede zadobio vozač opel korse, koji je zbrinut u objektu Hitne…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 03. 04. 2022… 00: 28… PLJEVLJA: Saobraćajna nezgoda ima povrijeđenih, vozilo završilo na krovu… (foto)

U ulici između Kovid ambulante i Opšte bolnice u Pljevljima, oko 17 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

Putničko vozilo marke ”opel korsa” pljevaljskih registarskih oznaka, udarilo je u parkirani džip na trotoaru, da bi se zatim prevrnulo.

U saobraćajnoj nezgodi je lakše tjelesne povrede zadobio vozač opel korse, koji je zbrinut u objektu Hitne medicinske pomoći, koja se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nezgoda.

Čitaj još:   SKANDAL: "ODOŠE PLJEVLJA ZA SRBIJU"- Zahtjev predsjednika opštine... Hitno istaknite SRPSKE TROBOJKE... (foto, video)

Na licu mjesta su pripadnici Centra bezbjednosti Pljevlja i Službe zaštite i spašavanja.

Saobraćaj je na ovom dijelu puta bila je u dužem vremenskom operiodu bila uprekidu… Na licu mjesta su službenici saobraćajne policije koji vrše uviđaj kao pripadnici Službe zaštite i spašavanja.

Uviđaj je u toku slanju teksta bio na licu mjesta u toku…

izvor iBalkan.net / agencije

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more