IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bogdan FATIĆ: Vlada u tehničkom mandatu kao turistička agencija… (foto)

Očigledno je da se Vlada u tehničkom mandatu, u posljednjih par mjeseci, pretvorila u veoma uspješnu turističku agenciju. Navikli smo da na sjednicama Vlade nema kvoruma, da se redovne sjednice otkazuju i odlažu, a dok ministri i drugi državni funkcioneri šetaju bijelim svijetom, od Balija do Senegala, građani Crne Gore su ostavljeni na milost i nemilost ekonomskom kolapsu do kojeg su nas “svjetski putnici” doveli, saopštio je Bogdan Fatić, poslanik DPS- a.

“Ministar Mladen Bojanić, i njegovi saradnici nedavno su boravili u Bakuu, Lisabonu i na Kopaoniku… Njegov primjer slijedili su i ministri Spajić, Milatović i Stijović (kada nijesu bili zauzeti predizbornom kampanjom u Beranama)”, istakao je on.

Prema njegovim riječima, tako su Spajić i Milatović, o trošku građana Crne Gore, svjedočili čarima Dubaija, dok je Stijovićev kabinet svoj odlazak do Senegala, ovjekovječio bajkovitim slikama tamnošnjih pješčanih plaža.

“Egzotične destinacije posjetila je i delegacija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma. Saradnice ministra Mitrovića, koji blokira razvoj Podgorice, skoknule su do Balija, vjerovatno da provjere kako tamo stvari stoje sa nelegalnom gradnjom”, kaže Fatić.

Čitaj još:   PUCNJAVA ISPRED DŽAMIJE U JANJI: NAPADNUTI VJERNICI KOJI SU SE VRAĆALI SA SABAH NAMAZA...

Naravno, dodaje on, glavni finansijeri svih ovih egzotičnih putovanja, sa kojih su ministri i njihovi saradnici, nadamo se, ponijeli najljepše uspomene, su građani Crne Gore.

“Kako su vladini funkcioneri radili u 14 mjeseci trajanja mandata nakaradne Vlade, najbolje govore njeni rezultati, a kako se nemilice u vrijeme tehničkog mandata troži novac svih građana, vidimo na gore navedenim primjerima. Crna Gora hitno treba da dobije odgovornu vlast, jer ova očigledno stida nema”, zaključio je Fatić.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more