IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RASIM LJAJIĆ: Nakon nesreće ne sjeća se ničega, Vučić naredio da se… (foto, video)

Doktor u Kliničkom centru u Nišu Muamer Bačevac održao je konferenciju za javnost na kojoj je otkrio najnovije podatke o zdravstvenom stanju Rasima Ljajića, navodeći da bivši potpredsjednik Vlade Srbije…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja 10. 04. 2022… 19: 38… RASIM LJAJIĆ: Nakon nesreće ne sjeća se ničega, Vučić naredio da se… (foto, video)

– Ljajić je trenutno stabilno. Po riječima glavne sestre on je nešto bolje i razgovara. Imao je potres mozga, a sada se čini da je u boljem stanju nego kada je primljen-  naveo je Bačevac.

Podsjetimo, predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije i bivši potpredsednik Vlade Srbije doživio je tešku saobraćajnu nesreću.

U nesreći je poginuo je direktor “Emisiona tehnika i veze” Branko Gogić koji je vozio automobil.

Do nesreće je došlo pošto je automobil izletio sa autoputa u visini Ražnja na jugu Srbije, probio zaštitnu ogradu i prevrnuo se na krov.

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić kazao je da Ljajić ima povrede grudnog koša.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: "Hari Poter" je hrabar mladi čovjek, dok VASILIJE Čarapić radi kako mu se kaže... (foto)

– On je stabilno, dobrog pritiska i svjestan je. Ispostavilo se da na početku dijagnostike njegovo stanje ne zahtijeva neku intervenciju, tako da na miru sprovodimo dijagnostiku- rekao je Perišić na konferenciji za novinare.

On je istakao da stabilno stanje nagovještava da će nakon udesa Ljaljić proći dobro.

– On nije životno ugrožen- rekao je Perišić i dodao da ga je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zvao da pita kako je Ljajić i naložio da angažuju sve ekipe.

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić posjetila je Ljajića u bolnici.

– Razgovarali smo u bolnici. Ne sjeća se kako je došlo do nesreće- zaključila je ona.

izvor agencije