IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“NOVAK JE KRALJ GLUPOSTI!”: Uvredio ga nekad najbolji teniser svijeta, i nije se zaustavio, previše je arogantan… (foto, video)

U zadnja četiri mjeseca Novak Đoković odigrao je samo jedan turnir i još uvijek je…

LONDON: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljkak 11. 04. 2022… 09: 38… “NOVAK JE KRALJ GLUPOSTI!”: Uvredio ga nekad najbolji teniser svijeta, i nije se zaustavio, previše je arogantan… (foto, video)

Novak Đoković je ove sezone igrao samo u Dubaiju, nakon nove pauze usled statusa vakcinacije zbog koje nije mogao da igra u SAD se ponovo vraća i od utorka učestvuje na mastersu u Monte Karlu.

Iako ga nema na turnirima, srpski as je u žiži i tema mnogih teniskih priča, tako i one koju je poveo Marselo Rios, takođe nekada najbolji igrač planete.

Čileanac koji je bio prvi na ATP listi je komentarisao odluku Đokovića da se ne vakciniše i tako propusti veliki broj turnira, te ga nazvao “kraljem gluposti”.

Čitaj još:   Puklo jutros u 07 reporterka sa lica mjesta javila šta se trenutno dešava...(foto)

– Ne znam šta je razlog, ali ako pokušavate da budete najbolji u istoriji i odustanete od te trke zbog nekih vakcina, onda ste kralj gluposti. Vjerujem da je to prvo bilo iz straha, a da je sada previše arogantan, poručio je Rios.

Na ATP turu Marselo Rios ima 18 osvojenih trofeja, šest nedelja je bio na vrhu muškog tenisa i oshetio se pozvanim da komentariše potez čovjeka koji je sada na toj poziciji.

Rios važi za jednog od najkontroverznijih tenisera ikada, bio je sklon ispadima, među kojima su izbacivanje žene iz automobila, uriniranje po ljudima…

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more