IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIK I PRIČA DA GA ČUVAJU SPECIJALCI? (foto, video)

Dodik o navodnim nedavnim “pozivima na njegovo ubistvo” kada je jedan mladić u okviru TikTok chalenga ponudio milion dolara…

BANJA LUKA: BiH, Crna Gora, vijesti, srijeda, 13. 04. 2022… 11: 38… DODIK I PRIČA DA GA ČUVAJU SPECIJALCI? (foto, video)

Negdje pred zoru su me obavijestili da ima nekih informacija o ugroženoj situaciji, informacije kojima se rukovodi MUP su uvjerljive i vjerujem im. Јa nastavljam i dalje sa svojim obavezama. Nikad se nisam plašio niti ću- rekao je Dodik.

Dodik se osvrnuo i na nedavne “pozive na njegovo ubistvo” kada je jedan mladić u okviru TikTok chalenga ponudio milion dolara..

  • Prije mjesec dana smo imali lika koji je nudio milion dolara da ubije Dodika, što se okarakterisalo kao šala, a vidimo kako je to. Scenario je davno napravljen, Paddy Ashdown još davno je zamislio kako će ovo da ide. A mi nećemo odustati, ja se ne borim za iluziju, RS nije iluzija i ja ću se uvijek boriti. Kao mene ohrabrio Putin, što je glupost, budalaštine. EU nije navikla na krizu, pa oni traže koje kriv – rekao je član Predsjedništva BiH, prenosi RTRS.
Čitaj još:   Živković: Pandorini papiri i nasilje nad zdravim razumom...

Podsjetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS saopćilo je jutors da postoji mogućnost da je ugrožena sigurnost Milorada Dodika.

Oklopno vozilo “Despot” u kojem su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP- a RS, parkirano je jutros pred zgradom Vlade Republike Srpske u Banja Luci…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more