IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić (DPS): Neprijatno je svjedočiti Vučićevom STRAHU…

Današnje obraćanje predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, jezikom nedostojnim jednog kočijaša sa porukama od kojih bi vjerovatno i Aleksandra Vulina bilo sramota, u svega nekoliko minuta na najbolji način je sumiralo svu dezorjentisanost i primitivnost srpske državne politike, ocijenio je poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

“Izliv bijesa i nervoze prvog čovjeka Srbije, u kombinaciji sa tragično lošim humorom, informerovskom prljavštinom i već viđenim nivoom samosažaljive patetike, pokazali su i da je i Aleksandar Vučić svjestan da je njegova politika prezrena na svim važnim političkim adresama te današnja tirada predstavlja ništa drugo do očigledno ispoljavanje straha najobičnije ljudske i političke kukavice”, poručio je portparol DPS.

Abraham Linkoln je davno kazao, podsjeća Nikolić,  “da možete lagati neke ljude sve vrijeme i sve ljude lagati neko vrijeme, ali ne možete lagati sve ljude sve vrijeme”.

“Aleksandar Vučić očito se ovih dana i sam upoznaje sa istinitošću ove teze budući da se njegova politika, zasnovana na lažima i obmanama, ruši kao kula od karata. Tako je očito došla na naplatu politika zaklinjanja u zapadne vrijednosti i istovremene borbe sa ruskim partnerima protiv obojenih revolucija, promovisanja navodnog mira u regionu kroz nacionalistički i velikodržavni projekat “srpskog sveta”, brutalno gušenje slobode medija dok se simulira proces evropskih integracija, rušenje suvereniteta susjednih država uz floskule o miru i stabilnosti”, dodao je Nikolić.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: "Kad BiH postane članica EU, mene za m. da objesite kod Sebilja"... (foto)

Za sve to gospodine Vučiću, poručuje funkcioner DPS, “nije vam kriv ni predsjednik Đukanović, ni Crna Gora”.

“Krivi ste isključivo vi i vaša politika koja vam se sada obija o glavu. Zato vam savjetujemo da ipak zadržite elementarno dostojanstvo i da svoj kukavičluk i grozničav strah ne ispoljavate na ovako dramatičan način jer je čak i nama neprijatno da prisustvujemo ovim javnim poniženjima…

A Crna Gora će za razliku od vas nastaviti da bude pouzdan partner, iskreno posvećen evropskom putu razvoja sa jasnim stavovima o osnovnim vrijednostima savremenog društva u 21. vijeku. I vrlo uredno ćemo nastaviti da ukazujemo na svu nedoslednost vaše politike i destabilizujući potencijal koji imate na region u cjelini”, zaključio je Nikolić.

Čitaj još:   UŽAS i ŠOK- ISPOVJEST, Maloljetni AJDIN Jusić: Inspektor MUP- a iz RS- a, me tukao šakama i nogama, lomili su mi prste... (foto, video)

izvor: CdM.me

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more