IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tužilaštvo demantovalo da je u Ljajićevim kolima pronađeno dva miliona eura: OBJAVLJUJEN SLUŽBENI DOKUMENT… (foto, video)

Osnovno tužilaštvo u Aleksincu demantovalo je navode da je u automobilu u kojem su se vozili funkcioneri Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljaljić i Branko Gogić pronađeno dva miliona eura, kako su preneli pojedini mediji…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, četvrtak 14. 04. 2022… 11: 38… Tužilaštvo demantovalo da je u Ljajićevim kolima pronađeno dva miliona eura: OBJAVLJUJEN SLUŽBENI DOKUMENT… (foto, video)

U automobilu Rasima Ljajića, koji je u nedjelju imao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao njegov prijatelj i kolega Branko Gogić, nije pronađeno dva miliona eura, nego novac koji su namijenili da potroše tokom putovanja u Turskoj.

Naime, riječ je o novcu u visini dnevnih troškova, te je on vraćen rodbini Gogića i Ljajića.

Kod poginulog Branka Gogića pronađeno je ukupno 2.800 eura, 140 turskih lira i 12.900 dinara, koje je zajedno sa ostalim ličnim stvarima, nakon potpisanog reversa preuzeo njegov rođak Mirko Gogić.

U ličnim stvarima Rasima Ljajića pronađeno je tačno 4.014 eura i 875 turskih lira, koje je nakon uviđaja od policije i potpisanog reversa preuzeo Ljajićev sin Amar.

Čitaj još:   ŠOK NA NEBU, NEŠTO JE UDARILO U KRVAVI MJESEC: Ljudi širom svijeta nisu vijerovali svojim očima... (video)

Pojedini mediji juče su prenijeli informaciju da je u kolima političara, a nakon udesa, pronađen novac u iznosu od dva miliona eura.

Istina je da Rasim Ljajić nema povrede na mozgu i da je potpuno pokretan, svjestan i orjentisan i da bez ičije pomoći može da ustaje iz kreveta i da se kreće. U to su se lično, danas i juče uvjerili svi koji su bili u bolnici da ga posjete, uključujući tu potpredsednicu SDPS Tatjanu Matić, generalnog sekretara Uroša Kandića i člana Izvršnog odbora Kasima Zoranića.

Zbog svih netačnih navoda iznijetih na pomenutim portalima, SDPS će podnijeti krivične prijave protiv odgovornih lica u tim medijima.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u nedjelju ujutro oko 9.00 sati kada je vozilo „škoda superb“ kojom je upravljao predsjednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletjelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more