IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TALAČKA KRIZA U NOVOM PAZARU I DALJE U TOKU! Otac koji je upucao sina odbija da izađe, čeka se Žandarmerija, DOŠLO DO TUČE… (foto, video)

U pucnjavi koja se danas dogodila u porodičnoj kući u centru Novog Pazara, kada je otac pucao na jednog od trojice sinova, ispaljeno je oko 40 metaka, nezvanično saznaje Nova.rs. Jedan od braće mladića na koga je pucano upravo je ušao u kući kako bi pregovarao sa ocem.

NOVI PAZAR- Kriza u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru još uvjek nije okončana.

Kako saznaje Indeksonline.rs, policija je pokušala da upadne u kuću, ali nisu uspjeli da pronađu naoružanog muškarca E. A., koji se zatvorio u kući.

Na desetine hitaca ispaljeno je u porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru, a kako se sumnja otac je ranio sina, a potom se zabarikadirao u kući.

Novopazaraka policija pokušala je da uđe u kuću u kojoj se zabarikadirao muškarac. Jedan član porodice pokušao je da uđe sa policijom u kuću i pregovara sa muškarcem koji je naoružan, ali do dogovora nije došlo.

Ispred ove kuće u ulici Vuka Karadžića nalazi se veliki broj policije, ekipe hitne i vatrogasne službe, ali se očekuje i dolazak Žandarmerije. U jednom trenutku, ispred kuće je došlo do tuče nekoliko muškaraca, pa je policija morala da interveniše i privede aktere tuče.

Čitaj još:   DETALJI MASOVNE TUČE U NOVOM PAZARU: Mladića (18) sumnjiče za ubistvo u pokušaju, terete se još trojica... (foto)

Policija je zatvorila ulicu

Prema nepovrđenim informacijama, jedna osoba je hospitalizovana zbog posekotina, nastalih verovatno od pada u opštoj panici, kada su se začuli pucnji.

Policija je zatvorila ulicu, a na licu mjesta su i ekipe Hitne pomoći i vatrogasaca.

Prve informacije govore da je E.A. sam u kući, kao i da policiji prijeti da će se ubiti ukoliko pokušaju da uđu da ga uhapse.

I ranije osuđivan zbog nasilja u porodici

Inače, E.A. je već nekoliko godina u lošim odnosima sa članovima porodice, a već je ranije osuđivan zbog nasilja nad njima. Zbog toga mu je sud i određivao zabranu prilaska sinovima.

On se i u aprilu 2018. godine zabarikadirao u porodičnoj kući, nakon što je pokušao da puca u sinove, ali mu se pištolj zaglavio što su oni iskoristili i pobjegli napolje.

Kada je došla policija, zatvorio se u kući 12 sati, prijeteći da će se razneti bombom. Ipak, predao se poslije višečasovnih pregovora.

izvor: Indeksonline.rs

Čitaj još:   SREDNJEVJEKOVNA KRUNA I ČETNIČKA KOKARDA: Neofašistička destrukcija velikosrpstva... (foto)
Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more