IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: Kovačević pušta probne balone, provocira većinsku Crnu Goru, ako želi da živi u Srbiji, široko mu polje… (foto,video)

Marko Kovačević, proklamator četničke ideologije koji to radi iz fotelje predsjednika Opštine Nikšić, u svom najnovijem ispadu iskazao je želju za ponavljanjem scenarija iz 1918. godine, događajem kada je nelegalnim prisajedinjenjem sa Srbijom, Crnoj Gori ukinuta državnost, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, Vijesti, ponedeljak, 18. 04. 2022… 12: 54… DPS Nikšić: Kovačević pušta probne balone, provocira većinsku Crnu Goru, ako želi da živi u Srbiji, široko mu polje… (foto,video)

Kako su naveli, Vučićev pion, očigledno zadužen u “srpskom svetu” za puštanje probnih balona, kakva je ova „spontana“ inicijativa Kovačevića, provokacijom upućenoj većinskoj Crnoj Gori dokazuje da nije dostojan pozicije čelnog čovjeka Opštine Nikšić, niti bilo koje javne funkcije u našoj državi.

“Nije nepoznato da Kovačević radi isključivo protiv interesa sopstvene i služi interesima tuđe države. Koliko svoju državu mrzi, pokazuje i time što njene simbole otvoreno ne poštuje”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   DPS Nikšić: Kovačevićevo poslovično “uskoro” alibi za neznanje i nerad...

Iz DPS- a su ocijenili da predsjednik Opštine Nikšić, “očigledno, ni nakon 16 godina, ne može da prihvati realnost da je Crna Gora, voljom građana, obnovila svoju nezavisnost, ta činjenica koja je nepromjenljiva”.

“Zato Marku Kovačeviću savjetujemo da ako hoće da se prisajedini sa Srbijom, tu odluku iskazuje i sprovodi na ličnom planu, a ne u funkciji predsjednika Opštine. Široko mu polje, ako želi da živi na nekom drugom mjestu, ionako je u fotelju predsjednika Opštine zalutao, a to dokazuje svakodnevnom demonstracijom nesposobnosti da vodi ovaj grad”, zaključuje se u saopštenju.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more