IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Edin DŽEKO MORAO BIRATI IZMEĐU ĆEVAPA I PIZZE: Odgovor je šokirao Italijane… (foto, video)

Edin Džeko kapetan bh. zmajeva ponovo igra u dobroj formi i njegov Inter nalazi se u borbi za Scudetto…

MILANO: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 18. 04. 2022… 09: 54… Edin DŽEKO MORAO BIRATI IZMEĐU ĆEVAPA I PIZZE: Odgovor je šokirao Italijane… (foto, video)

Džeko birao između ćevapa i pizze, odgovor očekivan…

Do kraja sezone ostalo je još šest važnih utakmica, a Inter je favorit da osvoji drugi naslov zaredom.

Edin je jako važan faktor u igri Intera ove sezone i bit će eventualno osvajanje titule prvaka Italije kruna njegove sjajne karijere u ovoj zemlji. Džeko je jako popularan u Milanu, a sinoć je gostovao na društvenim kanalima Intera, te je dobivao kratka pitanja u kojima je birao jedan od ponuđenih pojmova.

Tako je Džeki već na startu ponuđeno da se odluči između pizze i ćevapa. Moderatori na društvenim mrežama Intera su u šali istakli da je Džekin izbor Italijane “šokirao”.

Prva ponuda je bila da Dijamant bira između ćevapa i pizze. Blago se nasmijao i bez previše razmišljana izabrao tradicionalno bosansko jelo.

Čitaj još:   PODGORICA- Sabrija VULIĆ PORUČIO: "Muslimani su u Crnoj Gori žestoko ugroženi" (foto)

U opisu objave administator Interove Instagram stranice je objavio “šokirani emoticon” uz opis da se tako osjećaju Italijani što Džeko nije izabrao pizzu.

Džeki je ponuđeno još nekoliko prijedloga pa je tako izabrao patike prije cipela, more prije grada, psa prije mačke, pop muziku prije rocka, itd…

Inače, Džeku se radnim obavezama vraća u utorak kada će Inter pokušati izboriti finale Kupa Italije, a za protivnika će imati ekipu Milana.

Uoči tok susreta za Sky Sport Italia govorio je legendarni fudbaler Milana Alessandro Costacurta i istakao da bi Džeko i Joaquin Correa bili najbolje rješenje za napad Nerazzurra u novom Derbyju dell Madonina.

Džeko je do sada na učinku od 17 golova u dresu Intera računajući sva takmičenja. Do sada je u Kupu Italije zabio jednom.

Pogledajte šta je Edin odabrao…

Video pogledajte i OVDJE

izvor iBalkan.net

Čitaj još:   NJEMAČKA: Od danas ublažene brojne mjere i pad novozoraženih i umrlih od koronevirusa... (foto)
Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more