IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR- MOTIV TALAČKE KRIZE: Pucao na sina zbog svađe oko kuće, prije 4 godine ga ostavila žena… (foto, video)

Drama je, kako saznajemo, počela u popodnevnim satima, kada se Ešaf A. posvađao sa sinom… Talačka kriza u Novom Pazaru trajala je od 17 časova do 21 sat.

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 19. 04. 2022… 00: 54… NOVI PAZAR- MOTIV TALAČKE KRIZE: Pucao na sina zbog svađe oko kuće, prije 4 godine ga ostavila žena… (foto, video)

Novopazarac Ešaf A. (69) pucao je u nedelju popodne u svojoj kući u Ulici Vuka Karadžića, u kojoj je bio sa sinom, pa izvršio samoubistvo poslije nekoliko sati talačke krize, piše Kurir.

Drama je, kako saznajemo, počela u popodnevnim satima, kada se Ešaf A. posvađao sa sinom.

Njih dvojica su bili u kući i među njima je izbila svađa oko imanja, što nije ništa neobično za ovu porodicu. Ešaf je potegao oružje i pucao, a pukom srećom, pogodio je neki stakleni predmet, a ne sina. Staklo se razletelo i poseklo mladića– priča izvor i dodaje da je Ešaf A. prije mjesec dana izašao iz psihijatrijske bolnice u kojoj se liječio

– On se poslije pucnjave zabarikadirao u svojoj sobi, a sin je pozvao policiju. Pripadnici MUP došli su do kuće, a sin je sa njima pokušao da pregovara sa ocem i zamoli ga da spusti oružje i izađe. Kako Ešaf nije pristajao i prijetio je policiji da će se ubiti ako pokušaju da uđu, u pomoć je pozvan kraljevački odred Žandarmerije.

Čitaj još:   APRIL A PADA SNIJEG: Vrijeme koje nas očekuje narednih nekoliko dana... (foto)

Talačka kriza u Novom Pazaru trajala je od 17 časova do 21 sat.

– Žandarmerija je stigla oko 20.20 sati, a već 40 minuta kasnije, Ešaf A. je presudio sebi. Kada je vidio da je opkoljen i da nema kuda, on je sebi pucao u glavu.

Ešaf A. javnosti je poznat po još jednoj talačkoj krizi koja se dogodila 28. aprila 2018. Sinovi su Ešafa tada prijavili da im prijeti smrću.

– Bio se posvađao sa ukućanima, pa ih zatočio i prijetio da će baciti bombu. Drama je trajala 12 sati, a ukućani su nekako uspjeli da se spasu i tokom noći pobjegnu. Poslije pregovora sa policijom on se mirno predao– podsjeća izvor.

Građani Novog Pazara kažu da je Ešaf A. imao brojne porodične probleme, a da je kasnije i psihički obolio i da se liječio.

– Poslije prve talačke krize ostavila ga je supruga, a sa njom su otišla i njihova tri sina. Jedan sin je ostao sa njim, a on mu je navodno prepisao kuću oko koje su se u nedelju i posvađali– pričaju poznanici ove a iste porodice:

Čitaj još:   SKANDAL NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ! Sin Laća naredio CECI da NAPUSTI GROBLJE! (foto i video)

– Navodno, on je ranije bio vlasnik nekog kafića, ali otkako je bolestan nije radio…

izvor Kurir.rs/ J.I.

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more