IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VJEROVALI ILI NE!? Direktor osnovne škole u SJENICI Miljojko J. PRIZNAO DA JE NEPISMEN- ” Ne razume…”

SJENICA: Da nas na današnje vrijeme ne može ništa iznenaditi, potvrđuje i slučaj izvesnog Miljojka Jelića, direktora osnovne škole u Štavlju, koji je u službenom dopisu obraćajući se lokalnom preduzeću priznao da je nepismen, iako je na čelu vaspitno-obrazovne institucije!

Naime, on se u odgovoru na dopis jednog lokalnog preduzeća požalio na nepoznavanje latiničnog pisma, te je uljudno zamolio da mu se isti ubuduće u dopisu obraćaju pismom koji se uči u prvom razredu osnovne škole, jer ono drugo, koje se uči u drugom razredu osnovne škole još uvijek nije uspeo da savlada.

Na osnovu dopisa, uspeo je, zahvaljujući dopunskoj nastavi koju pohađa ponedeljkom kod koleginice učiteljice, da pročita da je predmet dopisa neki ugovor, ali je, pošto nije sasvim siguran, zamolio da mu se ubuduće obraćaju pismom kog je uspeo da savlada ili usmenim predanjem i, ukoliko je to moguće, uz gusle.

Čitaj još:   DANAS TO ZOVU ZARADA: Bizarne usluge u Rusiji, djevojka grije krevet, iznajmljuju buket cvijeća za fotografiranje, ali i mačku... (foto, video)

Miljojku želimo puno uspeha u daljem radu u nadi da će savladati sve izazove ovog teškog vremena u kom se obreo na tako važnoj i odgovornoj poziciji!

izvor: sandzakdanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Sandžaklije listom odlaze iz rodnog kraja

Nema dana, a da iz Novog Pazara, Sjenice, Tutina i Read more