IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U stravičnoj nesreći poginule tri ženske osobe: Sudar teretnog kamiona hrvatskih i automobila slovenačkih tablica… (foto, video)

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja uviđaja, saobraćaj je obustavljen te se odvija alternativnim obilaznim pravcima…

ZADAR: Svijet, Crna Hronika, Vijesti, četvrtak 21. 04. 2022… 13: 54… U stravičnoj nesreći poginule tri ženske osobe: Sudar teretnog kamiona hrvatskih i automobila slovenačkih tablica… (foto, video)

U četvrtak oko 12.04 sati na županijskoj cesti ŽC- 422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su, prema prvim informacijama, sudjelovali lični i teretni automobil. Poginulo je troje ljudi…

Tri osobe poginule su u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12.04 sati na županijskoj cesti ŽC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku.

Prema prvim informacijama, u nesreći su sudjelovali osobni i teretni automobil, a na teren su odmah po dojavi upućene sve žurne službe.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida na navedenoj dionici ceste, promet je u obustavljen te se odvija alternativnim obilaznim pravcima…  

U razgovoru sa policajcima na mjestu tragedije neslužbeno smo saznali kako su sve poginule osobe iz osobnog automobila stranih registrarskih- Koliko ja imam informacije, poginule su tri ženske osobe iz automobila slovenskih registarskih oznaka u sudaru sa kamionom zadarskih registracija.

Čitaj još:   HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Poruke iz Banje Luke izazvale histeriju među četnicima, oglasio se i omiljeni Vučićev analitičar… (foto, video)

Navodno je odjednom jedno vozilo skrenulo u suprotni trak. Ipak, službene i točne potvrđene informacije ne možete dobiti od nas nego od DORH- a – doznali smo od policajaca na terenu.  – Tri osobe poginule su u sudaru teretnjaka i osobnog automobila.

Očevidom rukovodi državni odvjetnik u Zadru, mi možemo samo reći da je prema prvim informacijama u sudaru teretnjaka hrvatskih registarskih oznaka i osobnog automobila stranih registarskih oznaka smrtno je stradalo troje ljudi- rekli su za medije iz zadarske policije.

U prometnoj nesreći osobnog automobila ljubljanskih registarskih oznaka i kamiona s dizalicom zadarskih registarskih poginule su tri žene.

Do prometne nesreće došlo je tako što je automobil slovenskih registarskih oznaka odjednom skrenuo na suprotni lijevi trak kojim je upravljao hrvatski državljanin i uslijed sudara automobil je odbačen u zid.

Tri osobe su poginule- rekao nam je državni odvjetnik u Zadru Denis Sokol, potvrđujući kako se sve dogodilo neposrednoj blizini podvožnjaka kod zračne luke Zemunik…

izvor Večernji list.hr

Čitaj još:   DEBAKL U BEOGRADU: Srbovanje Dodika i Vučića doživjelo nezapamćen fijasko na proslavi Dana zastave u... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more