IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vanredna konferencija za medije: Obraćaju se Ibrahimović i predsjednici klubova poslanika… (foto)

U Skupštini Crne Gore u 12 sati počinje vanredna konferencija za medije na kojoj će govoriti potpredsjednik parlamenta Ervin Ibrahimović i predsjednici klubova poslanika koji su potpisali inicijativu za sazivanje sjednice.

Podsjećamo, juče je predsjedavajući Skupštinom Crne Gore Strahinja Bulajić podnio ostavku na tu poziciju i poziciju poslanika u Skupštini Crne Gore.

Šef poslaničkog kluba koalicije “Crno na bijelo” Miloš Konatar saopštio je na Tviteru da je 46 poslanika parlamenta tražilo zakazivanje sjednice Skupštine Crne Gore za 28. april na Cetinju. Zahtjev su uputili potpredsjednici Skupštine Crne Gore Branki Bošnjak.

Bošnjak se nakon toga obratila javnosti, ističući da je pogrešna adresa za dopis, s obzirom na to da se Bulajiću ostavka konstatuje tek na prvoj narednoj sjednici parlamenta, a da je on do tada predsjedavajući.

Čitaj još:   ODRŽAN IV KONGRES Bošnjačke stranke: Ervin Ibrahimović novi predsjednik BS- a... (foto i video)

– Bilo ko drugi ko bi to učinio ulazi u zonu krivične odgovornosti zbog zloupotrebe položaja. Potvrdu za ovakvo tumačenje dobila sam i od relevantnih pravnih stručnjaka. Bez obzira na to što su moje kolege naslovile meni dopis za sazivanje sjednice Kolegijuma i sjednice Skupštine ja nisam adresa za to – naglasila je Bošnjak juče.

izvor: pobjeda.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DODIK NA VUČIĆEVOJ "OGRLICI" SPREMAN ZA ŠETNJU TERAZIJAMA: "Milorade, ne samo da si Bosanac nego si i- glup"(foto i video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more