IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NENAD Čanak: Ako ne uvede sankcije Rusiji, Srbija će ih uvesti sama sebi…

Vučić je za londonski Fajnenšel tajms rekao da Beograd neće ”izabrati stranu” i neće uvesti sankcije Rusiji, uprkos pozivima Evropske unije da zemlje kandidati za članstvo usklade svoju spoljnu politiku sa Briselom, uključujući sankcije Rusiji i njenom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da su Srbiji prošli put uvedene sankcije međunarodne zajednice zbog Slobodana Miloševića, a sada će joj biti uvedene sankcije zbog Vladimira Putina.

“Dakle: Putinova Rusija postavlja marionetske režime na okupiranim teritorijama, planeta je na ivici nuklearnog rata, a Srbiji su prošli put uveli sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Beograda a ovaj put će zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve. Pa bravo!”, napisao je Čanak na Tviteru.

Čitaj još:   OTVOREN SEF STRAVE VELJE NEVOLJE: Nađen svežanj ključeva koje su Belivuk i Miljković pažljivo čuvali i... (foto)

Vučić je za londonski Fajnenšel tajms rekao da Beograd neće „izabrati stranu“ i neće uvesti sankcije Rusiji, uprkos pozivima Evropske unije da zemlje kandidati za članstvo usklade svoju spoljnu politiku sa Briselom, uključujući sankcije Rusiji i njenom predsjedniku Vladimiru Putinu.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more