IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL BEZ PRESJEDANA: Predsjednik Udruženja novinara, uputio poruku “Medenica je trebala da se ubije”… (foto, video)

Skandalozna izjava predsjednika Udruženja novinara Tihomira Burzanovića koji pozdravlja pokušaj samoubistva i podstiče na isto u slučaju Vesne Medenice...

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Vijesti, petak 22. 04. 2022… 00: 54… SKANDAL BEZ PRESJEDANA: Predsjednik Udruženja novinara, uputio poruku “Medenica je trebala da se ubije”… (foto, video)

Gledaoci su jutros na TV Prva imali priliku da čuju skandaloznu izjavu predsjednika Udruženja novinara Tihomira Burzanovića koji pozdravlja pokušaj samoubistva i podstiče na isto u slučaju Vesne Medenice.

“Vesna Medenica, s obzirom kakvo je zlo počinila u Crnoj Gori, i treba da se ubije, a ne da pokuša da se ubije, nego da se baš ubije. Ona je zaslužila mnogo gore stvari. Sjetite se hajke na srpski narod, političare”, skandalozne su riječi novinara, inače dopisnika agencije Srna.

Čitaj još:   DRITAN SEBE NAZVAO ''VIDOVNJAKOM'': Cyber napadi su politički motivisani"

Potpredsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore Asmir Pućurica poručio je Burzanoviću da je ostavka najmanje što mora da uradi nakon ove sramne izjave.

“Sramota”, naveo je na Tviteru. (S.Đ.)

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more