IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: “Manijaci” protiv “Zrinjskog” uz ovacije skandirali- “BIĆE ŽELJKO OPET PREDSJEDNIK” (foto, video)

“Biće Željko opet predsjednik” pjevali su navijači Željezničara sa tribina sarajevske Grbavice, misleći na aktuečnog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, on je veliki navijač Željezničara čest gost na Grbavici…

 SARAJEVO: BiH, Sport, Vijesti, subota 23. 04. 2022… 12: 54… SARAJEVO: “Manijaci” protiv “Zrinjskog” uz ovacije skandirali- “BIĆE ŽELJKO OPET PREDSJEDNIK” (foto, video)

Mostarski Zrinjski igra zaista sjajno u Premijer ligi BiH, a to su potvrdili i predhodnog dana ovaj put na Grbavici protiv Željezničara.

Na krilima fantastičnog Nemanje Bilbije savladali su sarajevski Željezničar rezultatom 2: 1, iako su već osigurali šampionsku titulu.

Utakmica je bila zaista zanimljiva, a ništa manje uzbudljiva atmosfera nije vladala ni tribinama sarajevskog stadiona. 

Čitaj još:   SARAJEVO VELIKI SPEKTAKL :Dodik otvorio EYOF, praćen zvižducima...

Željini navijači, uvijek raspoloženi za sočne provokacije, tradicionalni navijački slogan “Biće Željo opet šampion” prilagodili su aktuelnom političkom momentu u našoj državi i propalim pregovorima o izbornoj reformi za koju je posebno bio zainteresovan i za koju je izgarao na terenu lider HDZ-a i veliki navijač Zrinjskog Dragan Čović.

“Biće Željko opet predsjednik” pjevali su navijači Željezničara sa tribina sarajevske Grbavice, misleći na aktuelnog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, koji je veliki navijač Željezničara i čest gost na Grbavici.

izvor (SB)

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more