IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠIROM CRGE GORE- ZGRADE ŠKOLA I OPŠTINA EVAKUISANE: Prijetnje bombama stigle i na adrese nikšićke, barske i beranske opštine… (foto, video)

OGLASIO SE Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević: “Strašno je da neko na ovaj način prijeti ugrožavanjem ljudskih života”…

NIKŠIČ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda 27. 04. 2022… 09: 34… ŠIROM CRGE GORE- ZGRADE ŠKOLA I OPŠTINA EVAKUISANE: Prijetnje bombama stigle i na adrese nikšićke, barske i beranske opštine… (foto, video)

Prijetnje o navodno postavljenim eksplozivnim napravima jutros su stigle i na adrese opština Nikšić, Bar i Berane.

Portal Jedro javio je da je evakuisana zgrada Opštine Bar, u kojoj se nalaze i sud, tužilaštvo, kao i stranačke prostorije.

Predsjednik Opštine Nikšić pozvao je građane da ostanu mirni, napisavši na Fejsbuku da je “strašno da neko na ovaj način prijeti ugrožavanjem ljudskih života”

“Kao i u više osnovnih škola, i Opština Nikšić je dobila dojavu o podmetnuoj bombi sa prijetnjama kako će da se ugroze ljudski životi. Odmah smo postupili promptno da se ljudi evakuišu iz zgrade, u saradnji sa CB Nikšić”, rekao je Kovačević.

Čitaj još:   ALARM: GRAĐANI NAJVIŠE IDU IZ NIKŠIĆA I BIJELOG POLJA, U čak 14 opština je negativan prirodni priraštaj!

Kazao je da je iz zgrade Opštine izašao posljednji, nakon što su svi zaposleni evakuisani.

“Čekamo da organi odrade svoj dio posla i da vidimo šta će se dalje dešavati. Nadam se da ćemo do sjutra dobiti informaciju da je zgrada bezbjedna i da ćemo moći da se vratimo na posao”, naveo je Kovačević.

Zgrada lokalne samouprave evakuisana je i u Beranama.

Predsjednik Opštine Tihomir Bogavac je “Vijestima” rekao da je zgrada evakuisana u skladu sa preporukama policije.

“Oni preduzimaju mjere i radnje iz njihove nadležnosti” rekao je Bogavac.

Ranije jutros su, zbog mejlova koji su na adrese škola stigli o postavljenom eksplozivu, evakuisane sve tri osnovne škole u gradu, kao i tri škole na seoskom području.

izvor Vijesti. me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more