IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK DETALJI IZ ZATVORSKE ĆELIJE: Agresivan DARKO Lazić URLA I PLAČE NA SAV GLAS i ponavlja samo jedno!

Pjevaču Darku Laziću određen je pritvor i on će najvjerovatnije u toku dana biti iz policijske ćelije sproveden kod sudije za prekršaje.

Kako se saznaje iz nezvaničnih izvora, njemu su prilikom određivanja pritvora oduzete lične stvari koje je imao sa sobom, a između ostalog i pertle na patikama i kaiš, što je i praksa u ovakvim slučajevima, kako ne bi došlo do pokušaja suicida.

Izvor dalje navodi, da je Laziću pritvor teško pao i da se u njemu ponaša vrlo agresivno i bezobrazno.

– Od kad je priveden, Darko se u ćeliji ponaša krajnje bahato i u momentima agresivno. Viče po ćeliji, raspravlja se i objašnjava kako ništa nije uradio i da želi odmah da ide kući. Ide gore-dore, uopšte ga ne drži mjesto. Psuje i urla, a u jednom momentu je zaplakao na sav glas, jer ne može da vjeruje šta ga je snašlo i da je opet upao u velike probleme sa zakonom zbog bahate vožnje – završava naš izvor.

Čitaj još:   DETALJI PUCNJAVE U SARAJEVU: Amar Bašić pucao na policiju, oni mu uzvratili... (foto)

Podsjetimo, Lazić priveden je zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pjevač je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

On je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mjestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

izvor: pink.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more