IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazoviću, dobio čestitku iz Beograda: ANA Brnabić pozdravila- “Srbija i Crna Gora zajedno da rade na izgradnji uspješnijeg regiona…” (foto)

Uvjerena sam da u narednom periodu Srbija i Crna Gora mogu zajednički, na putu ka EU, da rade na izgradnji stabilnog, ekonomski i infrastrukturno bolje povezanog i uspešnijeg regiona…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, vijesti, petak, 29. 04. 2022… 11: 38… DRITAN Abazoviću, dobio čestitku iz Beograda: ANA Brnabić pozdravila- “Srbija i Crna Gora zajedno da rade na izgradnji uspješnijeg regiona…” (foto)

ANA Brnabić čestitala DRITAN- u Abazoviću: Srbija i Crna Gora zajedno da rade na izgradnji uspješnijeg regiona…

Srbija i Crna Gora u narednom periodu mogu zajednički da rade na izgradnji uspješnijeg regiona, napisala je odlazeća premijerka Srbije Ana Brnabić u čestitki premijeru Dritanu Abazoviću povodom izbora 43. Vlade.

“Čestitke Dritanu Abazoviću na izboru za predsjednika Vlade Crne Gore. Uvjerena sam da u narednom periodu Srbija i Crna Gora mogu zajednički, na putu ka EU, da rade na izgradnji stabilnog, ekonomski i infrastrukturno bolje povezanog i uspešnijeg regiona”, poručila je Brnabić na Tviteru.

Čitaj još:   PROMPEZNA REAKCIJA NA "KOLONU LJUBAVI": AUTOLITIJA iz Beograda do granice sa CRNOM GOROM (VIDEO)

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more