IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Vrijeme će pokazati da nema razloga da DRITAN Abazović bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije na Cetinju… (foto, video)

“Vrijeme će pokazati da nema nikakvog razloga da bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije tog dana, što potvrđuje snimak Kneževića”, napisala je na Tviteru…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 02. 05. 2022… 17: 38…  DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Vrijeme će pokazati da nema razloga da DRITAN Abazović bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije na Cetinju… (foto, video)

Poslanica Socijademokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković podsjetila je da je premijeru Dritanu Abazoviću na dan izbora Vlade poručila da griješi kada je riječ o postupanju na Cetinju 5. septembra.

“Vrijeme će pokazati da nema nikakvog razloga da bude ponosan na bilo kakvu aktivnost policije tog dana, što potvrđuje snimak Kneževića”, napisala je na Tviteru.

Čitaj još:   ERDOGAN ZATRESAO SVIJET: „Turska žestoko napala 40 položaja Asadovih snaga, ovo je njegov odgovor …“ (foto)

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more