IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Petar KNEŽEVIĆ saslušan: NEGIRAO autentičnost snimka, izjavio da su u akciji… (foto)

Pomoćnik komandanta Protivterorističke jedinice (PTJ) Petar Knežević saslušan je u Specijalnom policijskom odjeljenju (SPO), nakon objave tri audio snimka na kojima, navodno, on govori o akciji na Cetinju 5. septembra, ističući da je prije i tokom ustoličenja ”držao na vezi” kriminalne grupe, te da je raščistio ”bagru na Cetinju”, misleći na učesnike građanskog protesta.

To je za Standard potvrdio njegov advokat Dražen Medojević, te saopštio da je Knežević negirao autentičnost snimka.

”On je u potpunosti negirao autentičnost tog snimka, rekao je da snimak nije istinit, da je montiran u cilju njegove kompromitacije i diskreditacije kao pripadnika PTJ”, rekao je advokat Medojević Standardu.

Dodao je da je Knežević u izjavi ustvrdio da je akcija na Cetinju 5. septembra sprovedena u skladu sa pravilima službe i zakonom.

”Da su u njoj isključivo učestvovali pripadnici Uprave policije i da je ponosan kako je ta akcija sprovedena, da niko nije stradao, da je prošlo sve bez ikakvih posljedica”, kazao nam je Medojević.

Čitaj još:   KRAJ ERE TELEFONSKIH GOVORNICA: Mobiteli i besplatni Wi- Fi uklonili ih sa ulica... (foto, video)

Upitan šta dalje očekuje u ovom slučaju, kazao je da smatra da se protiv Kneževića ne može pokrenuti postupak.

”On je dao izjavu kao građanin, to će sada da cijeni tužilaštvo, da li ima elemenata i da li može da se pokrene bilo kakav postupak. Čekamo, ja smatram da ne može, ali vidjećemo”, zaključio je on.

Podsjetimo, Kneževića je Vlada Zdravka Krivokapića odlikovala nakon ustoličenja Mitropolita SPC Joanikija 5. septembra na Cetinju.

izvor: standard.me

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more