IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Užasne slike pucnjave na širem području BEOGRADA: Lokva krvi na ulici, na prolazu koje koriste djeca… (foto, video) 

Nakon pucnjave u Vinči, je mladić Goran A. (21) ranjen u potiljak, na mjestu gdje se desio ovaj incident nalazi se velika lokva krvi, pored mjesta zločina nesmetano prolaze djeca…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 05. 05. 2022… 13: 28… Užasne slike pucnjave na širem području BEOGRADA: Lokva krvi na ulici, na prolazu koje koriste djeca… (foto, video) 

POTRESAN DETALJ IZ VINČE: EVO ŠTA JE OSTALO U LOKVI KRVI! Jezivi tragovi na asfaltu nakon pucnjave, ranjenom mladiću se bore za život…

Po riječima očevidaca, oko pola 11 začuli su se pucnji ali su svi mislili da neko nešto slavi, pa tako i majka ranjenog mladića.

„Radio je prepodne, sa nekim drugom je postavljao stolariju. Došao je kući, istuširao se i malo odmorio. Uveče je izašao, nisam čula da je sa nekim pričao ili se svađao. Moj sin nije kriminalac, ne znam ko to može da mu puca u potiljak. Šta radi ta policija, kako već nisu otkrili ko je taj čovek“, rekla je Goranova majka reporteru Nova.rs.

Za sada nema informacija koji su motivi za napad na mladića.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 29. januar 2020. godine...

Ranije, pukovnik dr Nebojša Marić, glavni dežurni hirurg na VMA istakao je da je pacijent u ugroženom stanju hitno dovezen u bolnicu, te da je podvrgnut hirurškoj intervenciji od strane neurohirurga.

“Urađeno je ono što je bilo indikovano za prvu akutnu pomoć u tako teškom stanju. Može se reći da je u stabilnom stanju, ali njegovo konačno stanje je još uvek neizvesno, s obzirom na težinu povreda koje je zadobio”, rekao je dr Marić.

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more