IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KO SU MAJKE PUTINOVE DJECE- Stjuardesa, čištačica i gimnastičarka (FOTO)

Od kako se pojavio na političkoj sceni, privatni život Vladimira Putina privlači veliku pažnju. Iako je on konstantno pokušavao da sakrije svoj ljubavni život, mediji se nisu ustručavali da pišu o ženama koje su uspele da osvoje njegovo “kameno srce”. Iako je samo jednom zvanično bio u braku i ima dve ćerke za koje zna ceo svet, često se spekulisalo da ima potomke sa još dve dame. Evo ko su majke Putinove dece.

Ljudmila Putina

Vladimir i Ljudmila Putin bili su u braku 31 godinu pre razvoda 2014. godine. Ljudmila, koja je radila kao stjuardesa u ruskom Aeroflotu, upoznala je Putina mnogo pre njegovog dolaska na čelo Rusije 2000. godine. Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja početkom 1980ih. „Sprijateljili smo se. Uživao sam u samačkom životu ali je Ljudmila to promenila“, rekao je Putin jednom prilikom.

Venčali su se kada je Putin imao 30, a Ljudmila 25 godina, 28. jula 1983. godine. Na fotografijama sa venčanja, vidi se par kako se drži za ruke ispred crnog automobila. Ljudmila na sebi ima skromnu belu haljinu sa malim izrezom i dugim rukavima.

Par ima dve ćerke – Mariju rođenu u Sankt Petersburgu i Katerinu rođenu u Drezdenu. Katerina je bila udata za Kirila Šamalova, ruskog biznismena. Plesačica je i direktorka Nacionalne fondacije za intelektualni razvoj i Nacionalnog centra za intelektualne rezerve.

Marija je tajanstvenija i kloni se medija. Pre nekoliko godina bila je u vezi sa holandskim biznismenom Joritom Fasenom, a ruski magazin Nova vremena tvrdio je da se bavi medicinskim istraživanjem.

Niko ne može sa sigurnošću da kaže kada je brak Putinovih počeo da se raspada ali su ostale zabeležene njihove izjave. List Moskov tajms je preneo da je Ljudmila prijateljici rekla da je Putin „vampir“ dok je Putin navodno rekao da svako ko može da istrpi njegovu ženu više od tri nedelje „zaslužuje spomenik“.

U januaru 2016. godine, Ljudmila je objavila da se udala za Artura Očeretnija, početkom 2015. godine. Njen novi izabranik je, prema pisanju medija, mlađi od nje i nalazi se na čelu jedne od kompanija kojima Ljudmila rukovodi.

Alina Kabajeva

Alina Kabajeva je jedna od najuspešnijih ritmičkih gimnastičarki u Rusiji i osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2004. godine u Atini. Nedugo potom, upoznala se sa Putinom, a sportsku karijeru zamenila političkom. Kabajeva je postala član vladajuće Jedinstvene Rusije i poslanica te stranke u ruskoj Dumi.

Čitaj još:   MILE Dodik čezne i nada se : HOĆE LI Putin mu doći u Banju Luku, ali ko zna...

Glasine o vezi Putina i lepe gimnastičarke Aline Kabajeve pojavile su se 2008. godine. Putin je 2013. godine objavio da se razvodi od supruge Ljudmile sa kojom ima dve ćerke.

“Imam privatan život u koji ne dozvoljavam da se iko meša. To se mora poštovati”, rekao je Putin.

Kabajeva je svojevremeno rekla da je upoznala čoveka kojeg mnogo voli, dodajući: “Ponekad se osećaš toliko srećno da se čak osećaš i uplašeno”. Ima mnogo izveštaja da Kabajeva nosi venčani prsten, ali nigde nema zapisa o tome da je udata.

Mnogi Rusi u njoj vide razlog zašto se Putinov brak sa Ljudmilom. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašeno je nagovestio jednom prilikom da je do razvoda došla navodno zato što je Kabajeva izvršila pritisak na predsednika Rusije.

Kako se Putinov brak raspadao, za Alinu se pisalo da ima sina, Dmitrija, kojeg je navodno dobila sa ruskim liderom. Ona je u priči za ruski Vog insistirala je kako je on njen sestrić, a ne sin.

Njujork post tvrdio je 2013. godine da Putin sa Alinom ima trogodišnjeg sina i devojčicu koja se rodila u novembru 2012. godine. Dejli mejl je 2019. godine objavio vest da se Alina navodno ponovo porodila i da je rodila blizance, a ruski lider je tada ponovo dovođen u vezu sa njom.

Alina se po ovom pitanju nije oglašavala u medijima, a Kremlj nikada ne govori o privatnom životu ruskog predsednika. Izvori bliski Kabajevoj su rekli da ne žele da komentarišu glasine.

Međutim, nedavno je jedan švajcarski medij objavio izveštaj o tome da Kabajeva sa Putinom ima dva sina, a da su dečaci rođeni 2015. i 2019. godine.

Svetlana Krivonogih

Svetlana Krivonogih je, kako tvrde pojedini ruski mediji, bila ljubavnica Vladimira Putina, u vreme kada je on bio “političar u usponu”. Ruska istraživačka stranica Proekt, jedan od retkih nezavisnih medija u Rusiji, tvrdila je i da je Svetlana rodila ćerku 2003. godine i da je Putin otac tog deteta. Iz Kremlja to nisu ni demantovali ni potvrdili, jer ruski predsednik odbija da govori o svom privatnom životu.

Čitaj još:   TAJNA PORUKA PUTINA ZBOG KOJE SE VUČIĆ RAZBOLIO: "Možemo vas srušiti kad god hoćemo..."

Elizabeta Krivonogih ili Luiza Rozova, rođena je tokom Putinovog prvog mandata u Kremlju, dok je on još bio oženjen. U svetskim medijima i po društvenim mrežama kruže fotografije ove tinejdžerke i komentariše se da ona dosta liči na ruskog predsednika.

Svetlana Krivonogih je iste godine kada je navodno rodila Putinu dete kupila pomenuti stan u Monaku čija se vrednost procenjuje na 3,6 miliona evra. Stan je kupljen preko ofšor kompanije čije je središte bilo na Devičanskim ostrvima. Firma je ugašena nakon što je kupovina realizovana.

Postavlja se pitanja kako je žena skromnog porekla kupila stan u zgradi koja se reklamira kao „najtraženija kod najbogatijih na svetu“. Njeno bogatstvo procenjuje se na više od 100 miliona dolara.

Putin i Krivonogih su se navodno zbližili krajem 1990-ih. Svetlana je u to vreme radila kao čistačica i živela je Sankt Peterburgu u socijalnom stanu. Nakon što je upoznala Putina preselila se u ekskluzivnu vilu u tom gradu. Njihova veza je okončana kada je Putin počeo da se viđa da gimnastičarkom Alinom Kabajevom, koja je sada predsedavajuća medijske kompanije bliske Kremlju.

izvor. dan.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

HELSINKI Samit Trampa i Putina, bizarna demonstracija mačizma…

Samit Donalda Trampa i Vladimira Putina bio je bizarna demonstracija Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more