IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POMOZ’ BOŽE DA SE MANJE “LOŽE”: Po Dodikovom istraživanju Milanović je popularniji od Vučića… (foto, video)

Prema fantomskoj agenciji najuticajniji političari iz regiona i svijeta u Republici Srpskoj su Vladimir Vladimirovič Putin i Milorad Dodik, dok su odmah uz njih, Željka Cvijanović i Ana Brnabić.

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 09. 05. 2022… 00: 38… POMOZ’ BOŽE DA SE MANJE “LOŽE”: Po Dodikovom istraživanju Milanović je popularniji od Vučića… (foto, video)

Posljednje istraživanje koje su objavili mediji pod kontrolom Milorada Dodika, a koje je sprovela jedna vlastima bliska agencija za javno mjenje može se svrstati u rubriku vjerovali ili ne.

Prema fantomskoj agenciji najuticajniji političari iz regiona i svijeta u Republici Srpskoj  su Vladimir Vladimirovič Putin i Milorad Dodik, dok je odmah uz njih, Željka Cvijanović i Ana Brnabić koja takodje ima veliku popularnost…

Među pet najboljih političkih ličnosti regiona našao se premijer Republike Srpske Radovan Višković?!

Po tom istraživanju treći čovjek u regionu je niko drugi nego Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske. Ispred njega su portparol SNSD-a Radovan Kovačević i opozicionari Nebojša Vukanović i Milan Radović kao i hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

Zanimljivo je da prema saopštenim rezultatima istraživanja, očito naručenih iz Dodikove kuhinje, Aleksandra Vučića nema, iako prema svim relevantnim agencijama predsjednik Srbije je jedan od najuticajnijih lidera regiona.

Čitaj još:   KRAJ ILI NE: Zna li se, da li Kristijan Golubović napušta Zadrugu 4!!! (foto i video)

Ozbiljni statističari, ali i sociolozi iz ovog iščitavaju da je Milorad Dodik preko svojih trabanata “udario” na Aleksandra Vučića, čiji uticaj i poliitčka figura je, prema “istraživanju” Dodikovih ljudi, manja od Dodika, Cvijanovićeve, Viškovića, pa čak i hrvatskog presjednika Zorana Milanovića…

Ovo se dešava u trenutku kada Vučić trpi pritiske od mnogih evropskih i svjetskih lidera zbog avanturističkih poteza Milorada Dodika, koji je na kocku stavio Republiku Srpsku, ali i omču Srbiji.

I dok se Dodik u tajnosti ponovo nudi zapadnim diplomatama, isti taj Dodik, čija sudbina je u rukama Vučića, ovim pokazuje strah od eliminacije, pa je javno zaigrao na rusku kartu pred predstojeće izbore šaljući poruku da Vučić nije bitan i da je samo Putin s većim autoritetom od njega (Dodika) a u stopu ga prati vjerovali ili ne, Cvijanovićeva, Višković, hrvatski predsjednik Milanović…

Ovo istraživanje, izašlo iz šinjela Dodikovih trabanata, je za rubriku vjerovali ili ne, ali i za razmišljanje ima li mjere i kraja u silnim Dodikovim lažima i obmanama javnosti Republike Srpske koje ne prestaju skoro dvije decenije!?

Čitaj još:   BERLIN: Angela Merkel odbacila glasine da će tražiti peti mandat... (foto i video)

izvor (SB)

SKANDAL: Fotka, zbog koje su „pravoslavci“ opleli po Jeleni Đoković… (foto, video)

Nekim ljudima treba ukinuti internet... BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, Read more

Dnevni horoskop za 24. maj 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

Hod po žici posljednjeg apostola… (foto)

U susret ovim tektonskim promjenama, na Balkanu se stvari komplikuju. Read more