IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: OKG SS IZVELA RITUAL ’’KRVI I TLA’’- Prisustvovali šef… 

Prema pouzdanim podacima portala Aktuelno šefu OKG SS P.P. ulazak u Crnu Goru omogućen je po nalogu veleizdajnika, osumnjičenog saradnika srpske BIA- e i promotera propalih velikodržavnih projekata D.A.

Osumnjičeni šef OKG svetosavska sekta (SS) koja se vodi pod kodnim akronimom SPC P.P. kako se osnovano sumnja, prešao je juče granicu Crne Gore i ušao na teritoriju Opštine Pljevlja u okviru diverzantske akcije koju treba da predvodi u Crnoj Gori.

Prema pouzdanim podacima portala Aktuelno šefu OKG SS P.P. ulazak u Crnu Goru omogućen je po nalogu veleizdajnika, osumnjičenog saradnika srpske BIA-e i promotera propalih velikodržavnih projekata D.A.

P.P. je kao i 5. septembra na Cetinju koristio helikopter da se iskrca na odredište, a nakon slijetanja helikopterom, šef OKG SS dočekala je ogromna pratnja, koju je između ostalog činilo nekoliko službenih automobila crnogorskog MUP- a…

Sumnja se da mu je ova logistika pružena od strane lica D.A. za koga se spekuliše da je saradnik više kriminalnih klanova i da je učestvovao u veleizdaji zemlje.

Čitaj još:   PLJEVLJA: SRAMNA PRESUDA- Grafiti "SELITE SE TURCI" i "SREBRENICA 92" nisu govor MRŽNJE!!!

P.P. je, kako se osnovano sumnja, predvodio paganski ritual ’’krvi i tla’’ karakterističan za varvarsku SS.

U ritualu je učestvovao i osmunjičeni zaštitnik pedofila J.M. protiv koga je podnesena prijava Specijalnom državnom tužilaštvu, između ostalog zbog skrivanja glavnog makroa SS Nikolaja Stamatovića, baš na sjeveru Crne Gore gdje se juče iskrcao vođa OKG P.P.

Ritual je pratio i F.K. potomak ratnog zločinca i krvoloka A.K. koji je davno osumnjičen za pružanje logistike kriminalnoj SS u njenim hegemonističkim nastojanjima.

P.P. je za zasluge u izdaji i borbi protiv Crne Gore odlikovao i njihovog dugogodišnjeg saradnika A.M.

izvor: http://aktuelno.me

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more