IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDIJI IZ BEOGRADA U ŠOKU: Vučić doživio potop i fijasko u Briselu… (foto, video)

Vučić je ovu vijest dočekao ljut kao nikad ranije, javila je novinarka TV Pinka. Prema riječima novinara, Vučić se pred njima pojavio sa “izrazito ljutitim izrazom lica”…

BRISEL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12. 05. 2022… 00: 28… MEDIJI IZ BEOGRADA U ŠOKU: Vučić doživio potop i fijasko u Briselu… (foto, video)

Aleksandar Vučić učestvuje na radnoj večeri u Brisselu, koju za lidere Zapadnog Balkana organizuje šef diplomatije EU Josep Borrell, a kako javljaju srbijanski mediji, po dolasku u Belgiju, Vučića je zatekla loša vijest.

Prema pisanju srbijanskih medija, Kosovo sutra podnosi inicijativu za ulazak u Savjet Evrope.

Vučić je ovu vijest dočekao ljut kao nikad ranije, javila je novinarka TV Pinka. Prema riječima novinara, Vučić se pred njima pojavio sa “izrazito ljutitim izrazom lica”.

Čitaj još:   DA LI SU MUSLIMANI NIKŠIĆA BEZBJEDNI: Traže da se privedu počinioci... (foto)

Pink.rs / Screenshot

Takođe, kako javljaju srbijanski mediji, Vučiću je u sjedištu EU rečeno i da će Ukrajina dobiti status kandidata po “kiparskom modelu”.

Takođe, Vučića je sačekala i loša vijest o tome da će na sastancima na kojima će se govoriti o evropskoj sigurnosnoj politici od sada moći da učestvuju samo oni sa Zapadnog Balkana koji su se pridružili sankcijama Rusije…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more