IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima… (foto)

U Pljevljima stali svi važniji infrastrukturni projekti izuzev onih koji su bili pri samom kraju realizacije i nijesu direktno zavisili od njih, poručio je pljevaljski DPS.

PLJEVLJA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, petak, 13. 05. 2022… 12: 28… DPS: Nastaviti zaustavljenu rekonstrukciju puteva u Pljevljima… (foto)

Posebno je, kako kažu, zabrinjavajuće stanje prilikom realizacije rekonstrukcije tri veoma značajna putna pravca koji povezuju taj grad sa susjednim opštinama i državama.

“Umjesto da imamo nastavak radova puta prema Metaljci, da je završen putni pravac Pljevlja– Mihajlovica, da prema Bijelom Polju putujemo kraćim i kvalitetnim putem, te da su otvoreni radovi na rekonstrukciji drugih regionalnih i magistralnih puteva, mi danas imamo stanje koje je gotovo isto kao na dan kada je navodna “ekspertska vlada” preuzela vlast”, navodi DPS: 

Čitaj još:   DPS: Tužilaštvo treba da radi po zakonu, ako DRITAN Abazoviću, dokazuje političku objektivnost, to je put u nestanak te institucije... (foto)

Posebno je zanimljivo, dodaju, gotovo politički mazohistički da su za ovako stanje krivci oni koji kritikuju lokalnu upravu koja svake godine asfaltira desetak kilometara seoskih puteva i to bez ikakve pomoći prethodne vlasti. 

“Na osnovu svega, pozivamo sadašnju Vladu da brzo, sa izvođačima radova i svim zainteresovanim stranama, krene u nastavak rekonstrukcije na navedenim putnim pravcima jer bi dalje odugovlačenje ovih projekata imalo dalekosežne posljedice za cijelu opštinu Pljevlja”, zaključuju u saopštenju…

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija puta ( Pljevlja – Metaljka )

izvor analitika.me 

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more