IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK U JUTARNJEM TV PROGRAMU: Vedrana Rudan javno ponizila Aleksandara Vučića… (foto, video)

Voditelji su se kiselo nasmijali, izgledalo je kao da im je neprijatno, ali nisu mogli da se ne slože s konstatacijom književnice…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Sport, petak, 13. 05. 2022… 10: 28… ŠOK U JUTARNJEM TV PROGRAMU: Vedrana Rudan javno ponizila Aleksandara Vučića… (foto, video)

Vedrana Rudan, jedna od najomiljenijih spisateljica u regionu, gostovala je u jutarnjem programu Novo Jutro na TV Pink. Književnica je svoje gostovanje započela nakon obraćanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa Sajma automobila, te je morala “malo” da pričeka.

„Kada ona nešto kaže to se danima prepričava, njeno mišljenje je veoma direktno“, predstavila je svoju gošću voditeljka Novog jutra.

Vedrana Rudan je i ovog puta ispunila očekivanja i opravdala predstavljanje, te je odmah izrazila „nezadovoljstvo“ zbog čekanja, kako bi Vučić završio svoj govor.

Čitaj još:   DRITAN će biti saslušan u srijedu:"Navodi da postoji spreza kriminala i sudstva..." (foto i video)

“Dobar dan, hvala na pozivu, drago mi je što smo ipak dočekali kraj govora Kim II Vučića. Kako je krenulo, mislila sam da neću stići na promociju u 18 sati uvečer. Ovaj put je bilo kratko, jedno 3 sata”, rekla je ironično književnica.

Voditelji su se kiselo nasmijali, izgledalo je kao da im je neprijatno, ali nisu mogli da se ne slože s konstatacijom književnice…

BONUS VIDEO: Dea i Sarapa – Vedrana Rudan – 12.05.2022.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more