IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rožaje: Uhapšen S.B. kod graničnog prelaza- pokušao da prokrijumčari više osoba… (foto)

Mobilna jedinica granične policije je nedaleko od graničnog prelaza Vuča spriječila nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Jedna osoba je lišena slobode, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, granična policija je 13. maja kontrolisala vozilo rožajskih registarskih oznaka kojim je upravljao S.B. (46) iz Rožaja, a kojom prilikom je pet osoba izašlo iz vozila i pokušalo da se udalji u pravcu Republike Srbije.

“Službenici granične policije su sustigli ta lica i utvrđeno je da se radi o državljanima Pakistana, nakon čega su svi dovedeni u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Rožaje radi preduzimanja daljih mjera i radnji iz nadležnosti policije”, ukazali su iz UP- a.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je S.B., po prethodnom dogovoru sa za sada nepoznatim licima sa područja Podgorice, za novčanu naknadu, imao namjeru da preuzme navedenih pet osoba, te da ih ilegalnim putevima prebaci, odnosno prokrijumčari na teritoriju Republike Srbije.

Čitaj još:   JESTE LI DOBILI 100 EURA: Kako podići novac dolaze različite sms poruke iz Banaka... (foto)

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji je naložio da se S.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Preduzimaju se dalje aktivnosti na identifikaciji osoba koja su sa S.B. učestvovala u vršenju ovog krivičng djela”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

izvor: kodex.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more