IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I SKANDAL- SVEĆENIK OD RANIJE POZNAT POLICIJI: Domagoj Kelava istukao časnu sestru, pušten iz zatvora pa istukao drugu ženu… (foto)

Nekoliko dana nakon što je izašao iz zatvora u koji je poslan zbog fizičkog napada na časnu sestru, svećenik istukao je i drugu ženu…

ZADAR: Hrvatska, Crna Hronika, srijeda, 18. 05. 2022… 11: 58… UŽAS I SKANDAL- SVEĆENIK OD RANIJE POZNAT POLICIJI: Domagoj Kelava istukao časnu sestru, pušten iz zatvora pa istukao drugu ženu… (foto)

Nekoliko dana nakon što je izašao iz zatvora u koji je poslan zbog fizičkog napada na časnu sestru, svećenik Domagoj Kelava iz Sukošana istukao je drugu ženu, neslužbeno doznaje Index. Navodno se radi o ženi koja je svjedočila prvom napadu.

Žena je završila u bolnici. Napad se dogodio 17. maja oko 00: 10 sati.

“Nakon što je jučer, 17. maja 2022. godine zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda mira u Sukošanu, tokom dana provedeno kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43– godišnjakom.

Čitaj još:   Nevrijeme, oluja, kiša i led veličine oraha... (foto i video)

Sumnjiči ga se da je jučer, oko 00.10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43- godišnjakinju…  

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru”, piše policija o slučaju.

Svećenik Domagoj Kelava na slobodu je pušten prije deset dana. Prije jučerašnjeg napada fizički je nasrnuo na časnu sestru.

izvor Index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more