IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME NAREDNIH DANA IDE NOVI PREOKRET: Evo šta nas očekuje u narednih nekoliko popodneva… (foto)

Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom od samog prijepodneva…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, srijeda, 18. 05. 2022… 10: 58… VRIJEME NAREDNIH DANA IDE NOVI PREOKRET: Evo šta nas očekuje u narednih nekoliko popodneva… (foto)

Tokom dana, bez padavina i postupno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Oblačnije na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14, a najviša dnevna između 19 i 28 stepeni…

srijeda, 18.05.2022. godine
Uz stabilnije vremenske prilike, umjerene temperature i sunčane intervale, kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata neće biti jačih tegoba vezanih uz njihove bolesti. U Bosni povremeno povećana naoblaka, u Hercegovini sunčanije većim dijelom dana. Mjestimične padavine, u prijepodnevnim satima, mogle bi u manjoj mjeri kvariti ugođaj. Preporučljivo je slojevito se odjenuti.  

Čitaj još:   Vrijeme narednih dana: Naoblačenje s kišom, uveče pljuskovi... (foto)

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 7, a dnevna između 19 i 28 C stepeni.

U petak pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 12 C, a dnevna između 25 i 31 stepen C.

U subotu u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 17, a dnevna između 26 i 32 stepena…

IZVOR iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more