IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: Tragalo se više od četiri mjeseca, tijelo pronađeno u Dunavu je Matej Periš, poznat i uzrok smrti… (foto, video)

MLADIĆ čije je tijelo pronađeno u Dunavu je Matej Periš. Kako piše Telegraf, DNK analiza je dokazala da se radi o Mateju Perišu. Kako prenose srpski mediji, uzrok smrti je…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 19. 05. 2022… 11: 58… BEOGRAD: Tragalo se više od četiri mjeseca, tijelo pronađeno u Dunavu je Matej Periš, poznat i uzrok smrti… (foto, video)

Matej Periš, njegovo tijelo izvukli su mornari jučer ujutro oko 9:30 sati. Tijelo je pronađeno na mjestu koje se zove Ada Huja, a koje se nalazi nizvodno od Velikog ratnog ostrva, otoka na ušću Save u Dunav koje je više puta bilo temeljito pretraživano. DNK analiza je rađena po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu.

Kapetan broda opisao pronalazak tijela

Tijelo mladića pronašao je kapetan broda, Milovan Zelenović.

“Šetali smo po palubi i vidjeli kako voda nosi tijelo, da se zaustavlja malo dalje. Vjetar ga je donio, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Tijelo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je provjerio na internetu i vidio da je isto odjeven kao Matej Periš. Imao je jednu bijelu tenisicu i crnu majicu. Muškarac kad se udavi, on je okrenut tijelom prema dolje”, rekao je Zelenović.

Otac još jučer dao do znanja da se najvjerojatnije radi o Mateju

Matejev otac Nenad Periš u više je navrata tijekom jučerašnjeg dana dao do znanja kako je mrtvi mlađi muškarac najvjerojatnije njegov sin.

Čitaj još:   BEOGRAD Napali Cecinu kuću: Automobilima udarali u kapiju...

“Čekali smo vijest, čekali smo istinu i ta istina se na kraju pokazala takva kakva jest, bolna, nikakva, teška”, kazao je za HRT Nenad Periš nakon što ga je srpski MUP izvijestio da je u Dunavu nađeno tijelo muškarca čija odjeća odgovara opisu odjeće u koju je bio odjeven njegov sin Matej koji je nestao u Beogradu 30. prosinca 2021.

“Kao što sam govorio, moram biti spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a vjerujte mi da je strašno teško, čovjek mora imati nadu. Mene moja vjera uči da nada uvijek postoji.

Iako se rastanak dogodio, nada da ćemo se ponovno sresti nikad neće prestati biti tu”, rekao je Nenad Periš i zahvalio svima koji su pomogli da se istina pronađe. U razgovoru za RTL dodao je: “Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio”.

Razvoj događaja pratite na regionalnom portali iBalkan.net

Za Matejem se tragalo više od četiri mjeseca

Tijelo je pronađeno četiri i pol mjeseca nakon nestanka Splićanina. Matej je nestao u noći s 30. na 31. prosinca. Istrčao je iz kluba Gotik, trčao ulicama Beograda, pokušao zaustaviti taksi i onda se, kako se vidi na snimci nadzorne kamere restorana Savanova, stepenicama spustio prema Savi. No ne vidi se da je ušao u vodu.

Čitaj još:   DETALJI SMRTI POZNATOG BIZNISMENA iz BIH: Vlasnika pumpi našli mrtvog u automobilu u centru grada, OGLASIO SE DEŽURNI TUŽILAC... (foto, video)

Nakon toga krenula je velika potraga, srpska policija tjednima je pregledavala Savu i Dunav.

Uskoro opširnije…

izvor iBalkan.net / Index.hr

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more