IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Na početku “Pregleda dana” Goran Dimitrijević: “Srbija čeka da se desi čudo, pa da izbegne dileme…” (foto, video)

“Evropljani ponovo u Beogradu, što zbog politike, što zbog košarke. Predsjednik Evropskog savjeta došao je u zemlju kandidata za članstvo koja ni 47 dana poslije izbora nema konačne rezultate, da podseti koliko Srbiji finansijski znači Evropa…”

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 20. 05. 2022… 00: 38… Na početku “Pregleda dana” Goran Dimitrijević: “Srbija čeka da se desi čudo, pa da izbegne dileme…” (foto, video)

U trenutku kad nas je lično predsjednik upozorio da je u ekonomiji teško i da će biti sve gore, sedeći zajedno sa cijelim vrhom srpske crkve,” kazao je na početku “Pregleda dana” Goran Dimitrijević…

– Srbija i dalje čeka da se desi čudo pa da izbjegne dileme u kojima mora da se opredeli, ali ako su u politici čuda rijetka, u Crkvi su osnova svega. Božje čudo je, kako se čulo, zaslužno za okončanje raskola između srpske i makedonske crkve posle pregovora, za koje javnost nije ni znala- rekao je Dimitrijević i zaključio:

Čitaj još:   REKORDNA zaplijena kokaina u Njemačkoj: Ulična VRIJEDNOST milijardu eura (video)

– Kako kod nas Crkva nikad nije daleko od politike, može se samo pretpostaviti kakvi su sve pregovori i sa kim u toku i u politici, kojima ništa ne znamo, ali bi teško mogli da se predstave kao čudo, pogotovo ako se s tim ne bude slagala većinska Srbija, i većinska crkva...

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more